musical
Synopsis

New York City; de jaren ’70. Glitter, romantiek en ambitie in het legendarische discotijdperk. Tony Manero – aantrekkelijk, getalenteerd, vastgeroest in een geestdodend baantje- woont in Brooklyn aan de overkant van Manhattan: dé plek waar alles…
Start > Producties > 2012 > Feel Good > Saturday Night Fever Tour
Over...

 
producent:
Stage Entertainment
jaar:
2012
duur:
130
pauze:
Ja
genre:
Feel Good
score:
websites:


Saturday Night Fever TourNIEUWS
18/05/12

Ongeluksvoorstelling bij Saturday Night Fever

Gisteravond gonsde het al van de geruchten op Twitter. De SNF-show van gisteravond zou stil zijn gelegd. »
26/04/12

SNF Première voor Michelle Splietelhof

Gisteravond beleefde Michelle Splietelhof haar première in de rol van Stephanie Mangano in de musical Saturday Night Fever. »
03/04/12

Noortje Herlaar stopt eerder met Saturday Night Fever

Niet alleen stopt Noortje eerder met Saturday Night Fever, ook zal ze niet in de film 'Bombardement' te zien zijn. »
22/03/12

Saturday Night Fever stopt eerder dan verwacht

De musical Saturday Night Fever stopt een week eerder dan gepland. De set zal deze zomer verhuizen naar Italië. »
02/01/12

Kijkcijferrevanche voor RTL’s Sunday Night Fever

Met een kijkdichtheid van 631.000 kijkers heeft de zieltogende tv-auditie Sunday Night Fever zich tijdens haar laatste uitzending op het laatste moment gerevancheerd. »
19/12/11

Slechte kijkcijfers Sunday Night Fever

De kijkcijfers van het programma Sunday Night Fever met presentatrice Chantal Janzen blijven zakken. De derde liveshow was zondag goed voor 664.000 kijkers (madl: 8.9%), zeer weinig voor een primetime-show op RTL 4. »
19/12/11

‘Geen schade aan banden en botten’ voor Joey

Tijdens de derde liveshow van Sunday Night Fever, de tv-auditie voor de hoofdrol van Saturday Night Fever, is kandidaat Joey Ferre ten val gekomen. Nadat hij was afgevoerd, ontstond er even vrees voor de verdere deelname van de gedoodverfde favoriet. Niet nodig, volgens Ferres eigen twitterberichten. »
01/12/11

Rogier Komproe als DJ Monty

Vanaf februari 2012 is Rogier Komproe te zien in de musical Saturday Night Fever als de plaatjes draaiende DJ Monty. »
21/11/11

Roman van der Werff in Saturday Night Fever

In februari 2012 gaat de internationale discomusical Saturday Night Fever van start. De hoofdrol van Tony Manero wordt gespeeld door de winnaar van het programma Sunday Night Fever dat vanaf 3 december op televisie te zien is. De rollen van de overige Manero familieleden zijn ook bekend. »
05/09/11

Jury ‘Sunday Night Fever’ bekend gemaakt

In het nieuwe RTL4-programma ‘Sunday Night Fever’ worden teams in de strijd om de felbegeerde hoofdrol in de musical ‘Saturday Night Fever’ begeleid door twee coach teams van waar topniveau. Jurykoppel Carlo Boszhard en Julie Fryer zullen de strijd aangaan tegen het team van Kim-Lian van der Meij en Jan Kooijman tijdens de zoektocht naar de hoofdrolspeler voor de tour van 'Saturday Night Fever'. »
18/07/11

Karel Simons ook in Saturday Night Fever

Karel Simons zal vanaf januari in de musical Saturday Night Fever te zien zijn in de rol van Bobby C. Dit heeft Karel op Facebook bekend gemaakt. »
22/06/11

Chantal Janzen op zoek naar Tony Manero

De zender RTL 4 gaat in het najaar op zoek naar de hoofdrolspeler Tony Manero voor de musical 'Saturday Night Fever'. Het programma is vanaf 27 november te zien en wordt gepresenteerd door Chantal Janzen. »
26/04/11

Noortje officieel in Saturday Night Fever

Noortje Herlaar, nu nog Mary Poppins, is de eerste naam die officieel verbonden is aan Saturday Night Fever, in reprise vanaf 12 februari 2012 in Theater Carré. »
07/05/07

SNF volgende show voor tv auditie

Londen- De hype om audities voor een musical op tv te laten plaatsvinden lijkt nog lang niet voorbij. Volgende show in de rij is 'Saturday Night Fever'. »