Page 4 of 5 pages « Eerste  <  2 3 4 5 >

2006
mei

Theatergroep Suburbia speelt Connor & Connor

 
Datum : 08-05-06 | Rubriek : Toneel | (0) reacties

Van 31 juli tot en met 3 september 2006 speelt het Almeerse theatergezelschap Suburbia de locatievoorstelling Connor & Connor. Het is een voorstelling over het wrede, hilarische, hartverscheurende, verrassende, brutale, vergeten, tedere, saaie, druilerige, liefelijke, wilde en eenzame Ierse platteland. De voorstellingslocatie ligt op het prachtige Almeerse Stadslandgoed de Kemphaan, midden in het Waterlandse Bos.

Lees verder »
 
april

Isa Hoes vervangt Fréderique Huydts in toneelstuk Nacht, Moeder

 
Datum : 20-04-06 | Rubriek : Toneel | (0) reacties

Producenten Ruud de Graaf en Hans Cornelissen hebben actrice Isa Hoes geëngageerd om naast Linda van Dyck in de toneelproductie “Nacht, Moeder” van Marsha Norman te gaan spelen. Hiermee vervangt zij de onlangs, onverwacht overleden actrice Fréderique Huydts, die in eerste instantie voor de rol was gevraagd. In dit aangrijpende toneelstuk, dat een Pulitzer Prize won, speelde Linda van Dyck meer dan twintig jaar geleden met groot succes de dochterrol. In deze versie speelt ze de rol van de moeder.

Lees verder »
 
februari

Nominatie toneelpublieksprijs voor ‘One flew over the Cuckoo’s Nest

 
Datum : 24-02-06 | Rubriek : Toneel | (0) reacties

Vandaag heeft Joop van den Ende Theaterproducties laten weten dat het toneelstuk ‘One Flew Over The Cuckoo’s Nest’ genomineerd is voor de Toneelpublieksprijs. Via Toneelpublieksprijs.nl kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete toneelstuk. Dit gebeurt via de zogenaamde ‘stemavonden’. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het Gala van het Nederlands Theater, op 10 september 2006 in de Stadsschouwburg Amsterdam

Lees verder »
 

Vanavond in première: One flew over the Cuckoo’s Nest

musical
Datum : 06-02-06 | Rubriek : Toneel | (0) reacties

Vanavond gaat in de Stadsschouwburg in Amsterdam het toneelstuk ‘One flew over the Cuckoo’s Nest’ in première. In de hoofdrollen Victor Löw als patiënt McMurphy en Simone Kleinsma als zuster Ratched. Voor Simone vanavond een dubbele première want zij maakt officieel de (tijdelijke) overstap van musical naar toneel.

Lees verder »
 
2005
december

Zeg ‘ns Aaa weer terug in het theater

 
Datum : 12-12-05 | Rubriek : Toneel | (0) reacties

Carry Tefsen zal nog een keer in de huid kruipen van doktersassistente Mien in het vervolg op het toneelstuk ‘Zeg ‘ns aaa’. Ook Hans Cornelissen, Kiki Classen en Coby Timp zijn weer van de partij, respectievelijk als Gert-Jan, Wiep en Nel. Producent van het stuk is wederom Ruud de Graaf Theaterproducties.

Lees verder »
 

Dagboek van Anne Frank weer op Broadway te zien

 
Datum : 09-12-05 | Rubriek : Toneel | (0) reacties

Vanaf volgend jaar januari zal het toneelstuk ‘The Diary of Anne Frank’ weer in het theater te zien zijn voor een beperkt aantal voorstellingen. Shana Dowdeswell is te zien in de rol van Anne, Dana Powers speelt de rol van Margot, Peter Kybart is vader Otto. Isabel Keating speelt de moeder van Anne, Edith Frank.  De premire staat gepland op 22 januari.

Lees verder »
 

Onze Jongens

 
Datum : 07-12-05 | Rubriek : Toneel | (0) reacties

De kaartverkoop voor de muziekproductie Onze Jongens van theatergroep Toetssteen is gestart. De voorstelling is vanaf 11 januari 2006 te zien in het Werkteater in Amsterdam. Ger Beukenkamp schreef deze voorstelling over een eigentijds onderwerp: een show voor militairen die onder de vlag van de Verenigde Naties de vrede moeten handhaven in de uithoeken van de wereld

Lees verder »
 

Nederlandse Theaterdagen

 
Datum : 06-12-05 | Rubriek : Toneel | (0) reacties

Monique van de Ven wordt juryvoorzitter van de Nederlandse Theaterdagen. Dat heeft de organisatie gisteren bekend gemaakt. De Nederlandse Theaterdagen zullen in september 2006 voor het eerst plaatsvinden in de theaters rond het Amsterdamse Leidseplein.

Lees verder »
 
november

Who’s Afraid of Virginia Woolf? naar Londen

 
Datum : 28-11-05 | Rubriek : Toneel | (0) reacties

De volledige Broadway cast van ‘Who’s Afraid of Virginia Woolf?’ zal vanaf 20 januari voor een gelimiteerde periode in Londen te zien zijn. De première van dit toneelstuk staat gepland voor 31 januari en de show loopt tot 13 mei. In welk theater dit stuk te zien zal zijn is nog niet bekend.

Lees verder »
 
oktober

Jeremy Irons terug op west End

 
Datum : 10-10-05 | Rubriek : Toneel | (0) reacties

Na 17 jaar van afwezigheid zal Jeremy Irons weer terugkeren naar het Londense West End. De Tony Award winnaar was de laatste 2 decenia voornamelijk in tv series en films te zien, maar zal vanaf 15 februari 2006 in het toneelstuk ‘Embers’ van Chistopher Hampton te zien zijn in het Duke of York theater. De première staat gepland op 1 maart 2006

Lees verder »
 
Page 4 of 5 pages « Eerste  <  2 3 4 5 >


Uitgebreid zoeken

Zoek op rubriek:
» Acteurs
» Algemeen
» Amerika
» Audities
» Australie
» Awards
» Azie
» Duitsland
» Nederland
» Engeland
» Europa
» Musicalfilm
» Belgie
» Televisie
» Toneel

Zoek op datum

december 2019
Z M D W D V Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Zoek op productie
Overzicht producties

Zoek op acteurs
Overzicht acteurs