Over Musicalworld

Wij doen dit met jou samen

Sponsoring

MusicalWorld bestaat (bijna) 20 jaar. 20 Jaar waarin wij onafhankelijk hebben gewerkt om de theatergemeenschap dichter bij elkaar te brengen en de afstand tussen producent en bezoeker kleiner te maken. Indien u onze community wilt ondersteunen, gaan wij graag het gesprek met u aan. U kunt altijd contact opnemen met het redactieteam.

Advertenties

Voor nu maakt MusicalWorld gebruik van Googles advertentienetwerk voor het tonen van advertenties. Wilt u een gerichte advertentie-campagne op Musicalworld dan gaan wij graag "above and beyond" om creatief met u mee te denken. Dit zal in bijna alle gevallen echter een intensiever samenwerkingstraject betekenen.

Advertorials

Het is mogelijk zelf artikelen aan te leveren voor plaatsing op Musicalworld. Neem voor de mogelijkheden contact op met redactie@musicalworld.nl. Vanwege het onafhankelijke karakter van Musicalworld zullen gesponsorde artikelen als zodanig herkenbaar zijn.

Forumvragen

Lees voor het gebruik van het forum eerst de forumregels door. Hier staat mogelijk ook het antwoord op je vraag. Mocht je daarna alsnog met een vraag zitten, neem dan contact op met redactie@musicalworld.nl.

Gebruik materiaal Musicalworld door derden

Het gebruik van foto's en artikelen is toegestaan, mits voorzien van naamsvermelding. In sommige gevallen maakt Musicalworld gebruik van materiaal van derden, de toestemming voor dit materiaal is dan niet automatisch verleend. Kennisgeving van gebruik wordt gewaardeerd. Bij een tijdig verzoek kan mogelijk meer fotomateriaal of met hogere resolutie worden geleverd.

Redactionele inhoud

Hoewel we ons best doen geen fouten te maken, blijft schrijven mensenwerk. Staan er onjuistheden in artikelen, heb je andere opmerkingen of juist een compliment of suggestie, neem dan contact op met de redactie via e-mail redactie@musicalworld.nl of met de redacteur via e-mail of een persoonlijk bericht.

Technische problemen of verbeteringen

Ervaar je technische problemen op de website of het forum of zie je iets ter verbetering, dan horen we dit natuurlijk graag. We willen niets liever dan een optimale website. Neem met ons contact op via redactie@musicalworld.nl ovv [Techniek].

Waar je ons kunt vinden

Forum

Op het forum kun je jouw mening delen met anderen, en lezen wat anderen te melden hebben. Het is al jaren dé musicalcommunity van Nederland.

Facebook

Het heetste musicalnieuws lees je uitgebreid op de Musicalworld-pagina. Tevens houden we je op de hoogte van de nieuwste reportages.

Twitter

Twitter is de nieuwstelex van Musicalworld. Kort musicalnieuws uit de hele wereld

Instagram

Waar zijn de redacteuren van Musicalworld te vinden. Je ziet het op Instagram