Page 23 of 25 pages « Eerste  <  21 22 23 24 25 >

2006
juni

Color Purple actrice wint vakbondsprijs

 
Datum : 02-06-06 | Rubriek : Acteurs | (0) reacties

New York - Felicia P. Fields, die de rol van de potige Sofia in “The Color Purple"speelt heeft de prestigieuze Clarence Derwent Award gewonnen.  De prijs bestaat uit een beeld en $2.000,- en wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest veelbelovende theateracteur en actrice in New York. Fields is ook genomineerd voor de Tony Award.

Lees verder »
 

Patrick Swayze in het West End

 
Datum : 02-06-06 | Rubriek : Acteurs | (0) reacties

Londen - Patrick Swayze zal binnenkort de rol van gokker Nathan Detroit in “Guys & Dolls"gaan vertolken. Hij begint op 10 juli, dezelfde dag dat Claire Sweeney de rol van Miss Adelaide overneemt, en staat gecontracteerd voor 8 weken.

Lees verder »
 

‘De Kast’ in Rembrandt

musical
Datum : 01-06-06 | Rubriek : Acteurs | (0) reacties

De zanger Syb van der Ploeg wordt de alternate van Henk Poort in de musical Rembrandt. De voormalige voorman van de Friese band De Kast maakt daarmee zijn musicaldebuut. Zijn rol ziet hij als een “fantastische kans om zijn carriere verder te ontwikkelen”.

Lees verder »
 
mei

Rolf Koster in klucht ‘Dubbelop’

musical
Datum : 27-05-06 | Rubriek : Acteurs | (0) reacties

Rolf Koster, op dit moment te zien in de rol van Annas in de musical ‘Jesus Christ Superstar’, zal volgend theaterseizoen in de klucht ‘Dubbelop’ te zien zijn van V&V Entertainment. Jon van Eerd heeft de klucht geschreven en is ook te zien in de dubbel-hoofdrol. Voor Rolf zal het de 1e keer zijn dat hij in een klucht te zien zal zijn. Naast Rolf zullen ook Lucie de Lange, Esther Roord, Marjolein Algera en Han Oldigs in ‘Dubbelop’ te zien zijn.

Lees verder »
 

Bastiaan Ragas weigerde rol op Broadway

 
Datum : 25-05-06 | Rubriek : Acteurs | (0) reacties

Bastiaan Ragas heeft een tijd geleden een een aanbod gekregen om de rol van Radames in de Disney musical ‘Aida’ op Broadway te spelen. In nederland heeft hij deze rol in 2001 ook al eens gespeeld en kreeg daarvoor een John Kraaijkamp Musicalaward voor beste mannelijke hoofdrol. Voor Bastiaan kwam dit aanbod net iets te vroeg, hij wilde zijn inmiddels 4-jarig zoontje Sem een stabiele jeugd geven. Hij heeft daarom het aanbod destijds geweigd.

Lees verder »
 

Birgit en Ara samen in een musical

musical
Datum : 21-05-06 | Rubriek : Acteurs | (0) reacties

Birgit Schuurman vertelde net bij MTV Brand New dat zij vanaf volgend jaar april in een musical gaat spelen met niemand minder dan Ara Halici. Het gaat om de musical ‘the Last Five Years’, een hele kleine productie gaat waarin alleen zij en Ara te zien zijn. The Last Five Years vertelt het liefdesverhaal van een jong stel. Maar haar verhaal begint op het moment dat de relatie stuk loopt terwijl zijn verhaal begint op de dag dat ze elkaar voor het eerst ontmoeten.

Lees verder »
 

Rob van de Meeberg in De Trullenhoedster

musical
Datum : 19-05-06 | Rubriek : Acteurs | (0) reacties

Vanaf maandag 1 mei speelt Rob van de Meeberg in Opus One’s familiemusical “De Trullenhoedster”. Rob neemt de rol over van Burgemeester Dickerdack tot nu gespeeld door Jimmy Hutchinson. Jimmy is binnenkort te zien in Rembrandt de Musical. De Trullenhoedster is nog tot eind juni te zien in diverse reguliere theaters. Bovendien zijn er in verband met het succes van deze productie 2 extra speeldata in Openluchttheater Caprera te Bloemendaal op vrijdag 23 juni en zaterdag 24 juni.

Lees verder »
 

Donny Osmond als Gaston in Beauty and the Beast

 
Datum : 18-05-06 | Rubriek : Acteurs | (0) reacties

Donny Osmond zal vanaf 19 september de rol van Gaston gaan spelen in de musical ‘Beauty and the Beast’ op Broadway. Het is niet de 1e keer dat Osmond op Broadway te zien is. Hij maakte zijn debut in 1982 in ‘Little Johnny Jones’ maar dat werd geen succes. 25 jaar na zijn debut hoopt hij dat zijn optreden in ‘Beauty and the Beast’ beter zal verlopen. Wil je Osmond in de rol van Gaston zien dan moet je snel zijn, hij gaat de rol maar voor 9 weken spelen.

Lees verder »
 

Vanessa Williams in Nederland aangekomen voor Musicals in Ahoy

musical
Datum : 15-05-06 | Rubriek : Acteurs | (0) reacties

Zojuist is Vanessa Williams in Nederland aangekomen in Ahoy om zich bij de repetities van Musicals in Ahoy 2006 te voegen. Van 17 mei tot en met 28 mei zal zij samen met artiesten als Chantal Janzen, Stanley Burleson, Anita Meijer, Hans Klok en vele anderen twaalf voorstellingen te zien zijn in het grootste musicaldecor ter wereld. In totaal werken er zowel voor als achter de schermen 550 mensen mee aan Musicals in Ahoy 2006.

Lees verder »
 

Carlo Boszhard toch niet in Ciske de Rat

musical
Datum : 14-05-06 | Rubriek : Acteurs | (0) reacties

De afgelopen dagen ging het gerucht dat Carlo Boszhard een rol in de nieuwe Nederlanse musical ‘Ciske de Rat’ zou gaan spelen. Het zou gaan om de rol van de vader van Ciske, een rol die in de film gespeeld werd door Peter Faber. Vandaag werd door Carlo zelf in Life and Cooking bekend dat dit niet waar is. Wel is bekend dat Carlo naast zijn droomrol van Lumiere nog een droomrol heeft en dat Joop van den Ende hier ook van op de hoogte is. Om welke rol dat gaat is niet bekend.

Lees verder »
 
Page 23 of 25 pages « Eerste  <  21 22 23 24 25 >


Uitgebreid zoeken

Zoek op rubriek:
» Acteurs
» Algemeen
» Amerika
» Audities
» Australie
» Awards
» Azie
» Duitsland
» Nederland
» Engeland
» Europa
» Musicalfilm
» Belgie
» Televisie
» Toneel

Zoek op datum

november 2019
Z M D W D V Z
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Zoek op productie
Overzicht producties

Zoek op acteurs
Overzicht acteurs