Page 24 of 25 pages « Eerste  <  22 23 24 25 >

2006
mei

Nieuwe musicalrol voor Carlo Boszhard

musical
Datum : 14-05-06 | Rubriek : Acteurs | (0) reacties

Het lijkt erop dat Carlo Boszhard een nieuwe roeping in zijn leven gevonden heeft. Na de rol van DJ Monty in ‘Saturday Night Fever en de rol van Lumi�re in ‘Beauty and the Beast’‘, staat de volgende musicalrol alweer te dringen. Boshard zal in de nieuwe Nederlandse musical ‘Ciske de Rat’ de rol van de vader van Ciske op zich gaan nemen. Een rol die in de film destijds door Peter Faber werd gespeeld. Wanneer deze musical in Nederland te zien is, is nog niet bekend, dat zal op z’n vroegst in seizoen 2007-2008 gaan zijn.

Lees verder »
 

Musicalster Céline Purcell bedolven onder rode rozen

musical
Datum : 08-05-06 | Rubriek : Acteurs | (0) reacties

Musicalster Céline Purcell heeft zaterdag 6 mei bijna duizend rode rozen van het publiek in ontvangst genomen. Zij speelde in het Chassé Theater in Breda haar laatste voorstelling als alternate van Chantal Janzen in de musical Beauty and the Beast. Vanaf 14 oktober is zij te zien als het bloemenmeisje Eliza Doolittle in de beroemde musical My Fair Lady.

Lees verder »
 

Brigitte Heitzer vertolkt de rol van Belle

musical
Datum : 03-05-06 | Rubriek : Acteurs | (0) reacties

Tijdens de voorstellingen in Shouwburg Orpheus in Apeldoorn (vanaf 10 mei) zal Brigitte Heitzer de rol van Belle voor haar rekening nemen.
Brigitte is de eerste understudy van Chantal Janzen die tijdens deze periode bezig is met Musicals In Ahoy’.

Lees verder »
 
april

Jennifer Aniston in musical?

 
Datum : 26-04-06 | Rubriek : Acteurs | (0) reacties

Volgens de Telegraaf is voormalig Friends-ster Jennifer Aniston gestopt met roken omdat zij in een musical zal gaan spelen. Het schijnt een behoorlijke zangrol te zijn en wordt ze daarom gedwongen zuinig te zijn op haar stem en moet ze de sigaretten dus laten liggen. Om welke rol en welke musical het gaat is niet bekend. Wordt vervolgd….

Lees verder »
 

Antonio Banderas terug op Broadway?!

 
Datum : 05-04-06 | Rubriek : Acteurs | (0) reacties

De spaanse acteur Antonio Banderas zal volgend jaar hoogstwaarschijnlijk weer op Broadway te zien zijn in de nieuwe musical ‘Don Juan DeMarco’, een musical naar de gelijknamige film uit 1995 met Johnny Depp in de hoofdrol. David Leveaux, bekend van de regie van de musical ‘Nine’, gaat de regie op zich nemen. Speeldata en een theater zijn nog niet bekend, die volgen later.

Lees verder »
 

Cystine Carreon als Rizzo in Grease!

musical
Datum : 04-04-06 | Rubriek : Acteurs | (0) reacties

Het is even stil geweest qua musicalproducties voor Cystine Carreon, maar in theaterseizoen 2006-2007 is zij weer helemaal terug. Cystine zal de rol van Rizzo gaan spelen in de aankomende tournee van de musical ‘Grease’ geproduceerd door V&V Entertainment. Grease gaat op zondag 22 oktober 2006 in premiere in Theater aan de Parade te Den Bosch. Aansluitend volgt een uitgebreide landelijke tournee. Deze is in omvang te vergelijken met de succesproductie Annie, die dit seizoen in de Nederlandse theaters te zien was.

Lees verder »
 
januari

Paul Donkers dit jaar te zien in 2 hoofdrollen

 
Datum : 21-01-06 | Rubriek : Acteurs | (0) reacties

Voor acteur en zanger Paul Donkers kan het aankomende theaterseizoen niet meer stuk. Hij is in maarliefst twee hoofdrollen tezien in twee zéér bijzondere musical produkties. Paul is vanaf maart te zien als de slechterik Grimaldini in de Studio 100 musical ‘Pinokkio’. En volgend theaterseizoen is hij te zien als Busopher Jones en Gus de theaterkat in de musical ‘Cats’. Een goed jaar dus voor Paul

Lees verder »
 
2005
december

Chaira Borderslee komt met idee ‘Musicalster aan Huis’

musical
Datum : 23-12-05 | Rubriek : Acteurs | (0) reacties

Na Hair is het een tijdje stil geweest rondom Chaira Borderslee. Maar Chaira zelf heeft zeker niet stil gezeten. Op initiatief van haar vriend Pim Smit is Chaira gestart met het concept ‘Musicalster aan huis’. Vanaf heden kun je Chaira boeken, zowel prive aan huis, maar ook voor bedrijfsfeesten of voor evenementen. Natuurlijk passeren alle hoogtepunten van ‘Aida’ tijdens het optreden ook de revue.

Lees verder »
 

Willem Nijholt niet in My Fair Lady

musical
Datum : 15-12-05 | Rubriek : Acteurs | (0) reacties

De geruchtenstroom dat Willem Nijholt volgend seizoen weer in het theater te zien zou zijn, kwam een paar maanden geleden goed op gang toen bleek dat Joop van den Ende Theaterproducties de musical ‘My Fair Lady’ weer op de planken zou gaan brengen. Nijholt werd gevraagd voor de rol van Professor Higgens. Vandaag werd bekend gemaakt dat hij de rol heeft afgeslagen.

Lees verder »
 
november

Liza Minelli voor een eenmalig concert in Scheveningen

 
Datum : 16-11-05 | Rubriek : Acteurs | (0) reacties

Liza Minnelli geeft 15 februari een eenmalig concert in het Circustheater in Scheveningen. De muziek die de Amerikaanse ten gehore brengt, is een dwarsdoorsnede van haar carrière, deelde organisator van het concert, Joop van den Ende Theaterproducties, woensdag mee.

Lees verder »
 
Page 24 of 25 pages « Eerste  <  22 23 24 25 >


Uitgebreid zoeken

Zoek op rubriek:
» Acteurs
» Algemeen
» Amerika
» Audities
» Australie
» Awards
» Azie
» Duitsland
» Nederland
» Engeland
» Europa
» Musicalfilm
» Belgie
» Televisie
» Toneel

Zoek op datum

november 2019
Z M D W D V Z
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Zoek op productie
Overzicht producties

Zoek op acteurs
Overzicht acteurs