Helpdesk @ Musicalworld.nl

Algemeen
Ben je geen lid van Musicalworld maar heb je wel een vraag over de website of over (een van) onze activiteiten, dan kun je contact met ons opnemen via .. Mocht je wel lid zijn, kun je ook direct terecht op ons subforum “Over Musicalworld”.

Functies
Heb je een vraag over een van de functionaliteiten op Musicalworld, kun je terecht op ons forum. Er is altijd wel een behulpzaam lid dat er wel ervaring mee heeft en je verder kan helpen. Kom je er toch niet uit, dan staat uiteraard . tot je beschikking.

Nieuws melden
Musicalworld probeert zo volledig mogelijk te zijn in haar informatie. Maar we beseffen dat dit met een relatief klein team niet altijd mogelijk is. Mocht je zelf een nieuwsbericht willen doorgeven, log dan in met je gebruikersnaam en klik in je profiel op “nieuws melden”. Op deze manier worden wij direct op de hoogte gesteld van je bericht en kunnen we snel dit nieuws delen. Uiteraard vindt er wel een eindredactie plaats op de geplaatste nieuwsberichten en behouden we het recht om nieuwsberichten aan te passen of niet te plaatsen.