Ronny

Musicalworld is inmidels uitgegroeid tot de grootste site op het gebied van Musicals.
Een site die nog steeds groeit dankzij haar leden maar ook een site die dankzij die leden kan garanderen dat je voor al het musical-nieuws en de bijbehorende gezelligheid op Musicalworld moet zijn. Het redactie-team is nu eenmaal vrij klein en wij zouden het nooit redden zonder de input van MW-leden.

Dat idee was ook de oorspronkelijke opzet van Musicalworld op 1 mei 2001. Nu zo’n 10 jaar later is het fijn om te zien dat de afzonderlijke expertises van ons team hebben geleid tot deze site. Een site die niet alleen veel betekent voor producenten en bezoekers, maar die een unieke brug slaat tussen deze twee groepen. Een van de belangrijkste voorbeelden hiervoor zijn de meetings waar musicalliefhebbers een uniek blikje achter de schermen krijgen.

Dit is bijna geen persoonlijk profiel meer, maar dat komt omdat dit waarschijnlijk mijn enige plekje op Musicalworld is waar ik ook mijn dank kan uitspreken naar onze leden en naar de theaterbranche. Maar om het dan toch nog persoonlijk te maken:

Om Musicalworld te financieren werk ik als consultant op het gebied van websites (uiteraard) bij een van de grootste IT-organisaties. Daar ben ik verantwoordelijk over de inrichting en het ontwerpen van websites, intranet-sites en alles wat daar tussen zit. Een functie die ik ook aan Musicalworld te danken heb, want van oorsprong ben ik informatiespecialist. Deze functies hebben raakvlakken met elkaar, maar dankzij de kennis die ik heb opgedaan met Musicalworld ben ik steeds meer een webconsultant dan een informatiespecialist geworden.

Wil je me beter leren kennen dan zul je vaak naar een voorstelling moeten komen in de hoop me daar tegen te komen. Of anders kun je me vinden bij concerten of in pretparken en soms zelfs gewoon in de bioscoop.