Marilena

Sinds de oprichting van Musicalworld op 1 mei 2002, had ik nooit kunnen dromen dat we in zo’n korte tijd de grootste en best bezochte website in Nederland op het gebied van musicals zouden worden. Ook ik wil dus bij deze al onze leden enorm bedanken voor hun betrokkenheid en hun inzet en posts voor Musicalworld!
In het dagelijks leven ben werkzaam als Dagbestedingcoach / Coördinator Welzijn op een afdeling waar mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel wonen. Ik ben daar eindverantwoordelijk voor de dagbesteding en arbeidsmatige werkzaamheden die deze mensen ondernemen. Een pittige maar zeer uitdagende doelgroep waarbij ik ook bijna dagelijks te maken heb met intensieve familiecontacten wat weer een extra dimensie aan het werk geeft.
Dat Musicalworld bijna mijn hele gedachte opslokt, merk ik goed in het dagelijks leven. Het is bijna onmogelijk om werk en Musicalworld gescheiden te houden vandaar dat ik ook erg blij ben met onze nieuwe moderators.

Voor Musicalworld ben ik overigens degene die de PR verzorgt en afhandelt. Dat houdt in dat ik de contacten met de productiemaatschappijen de acteurs/actrices onderhoud. Daarnaast verzorg ik ook de Officiële Musicalworld meetings en de prijsvragen.
Naast het werk en Musicalworld is er ook soms nog tijd voor andere ontspannende dingen. Dan ben ik graag te vinden in de bioscoop, bij concerten, in pretparken, op de sportschool, in de sauna en bij Café Anvers in Tilburg voor een overheerlijke dubbele cappuchino.