Page 1 of 2 pages  1 2 >

2019
maart

Woezel en Pip en de tijdmachine

musical
Datum : 31-03-19 | Recensie
Ze zijn niet meer weg te denken in de wereld van de kleine Nederlander: de hondjes Woezel en Pip. Met deze vierde voorstelling zijn ze inmiddels ook in het theater niet meer weg te denken. Lees verder »
 

VIDEO: 1000 Circles of Life

musical
Datum : 28-03-19 | Reportage
In het zicht van de laatste voorstelling op 21 juli viert The Lion King nog even zijn 1000e voorstelling. Gesprekken met acteurs Robin van den Akker, Jonathan Vroege en Peggy Sandaal. VIDEO. Lees verder »
 

VIDEO: Haal het doek maar op - Het lot van een schnabbelaar

musical
Datum : 26-03-19 | Reportage
In januari 2020 gaat Haal het doek maar op - van Appelscha tot Zierikzee in première. Musicalworld spreekt nu al met castleden Mariska van Kolck en Tony Neef en schrijver Dick van den Heuvel. VIDEO. Lees verder »
 

Juf Roos gaat op vakantie

musical
Datum : 25-03-19 | Recensie
Vraag kinderen naar hun lievelingsjuf, en er is een kans dat ze niet eentje van school, maar juist degene van tv en internet noemen: Juf Roos. Zij is met Gijs nu ook in het theater te zien. Lees verder »
 

VIDEO: Willemijn Verkaik in ANNIE

musical
Datum : 22-03-19 | Interview
Op 1 december 2019 gaat de nieuwe Mark Vijn-musical Annie in première met Willemijn Verkaik als Miss Hannigan. Musicalworld spreekt met Willemijn over haar nieuwe rol. VIDEO. Lees verder »
 

Heerlijke nachtmuziek

musical
Datum : 17-03-19 | Recensie
De Nederlandse Reisopera doet Sondheims A Little Night Music. Een groot orkest, vocaal vuurwerk en een voorstelling als een gevaarlijk zoete suikerbom. Jacco had een heerlijke avond en geeft de voorstelling maar liefst vijf (*****) sterren. Lees zijn recensie. Lees verder »
 

All Hands On Deck

musical
Datum : 17-03-19 | Recensie
Na de succesvolle samenwerking met Nits heeft Scapino Ballet de handen ineengeslagen met de bijzondere, theatrale muzikanten van de Wëreldbänd. Bij de vele hoogtepunten in de show is er totale synergie, op andere momenten figureert het gezelschap in de dansshow, en leidt het nautische thema tot minder gelukkige keuzes. Lees verder »
 

Benjamin de Beer en de problemen van nu

musical
Datum : 12-03-19 | Recensie
De voorstelling is al meer dan honderd keer opgevoerd, in zowel gewone theaters als op scholen. En zeker die laatste categorie is niet zo vreemd. Dit sprookje, dat Herman van Veen heeft opgetekend, zit bomvol problemen van de huidige tijd Lees verder »
 

Ketnet Musical 5: Troep!

musical
Datum : 10-03-19 | Recensie
Met het vijfde deel uit de Ketnet-musical reeks getiteld ‘Troep!’ lijkt er een stevige ecologische boodschap te worden gegeven, maar draait het vooral om de eigen leefomgeving. Net als eerdere delen is het niet het script, maar de aanstekelijke energie van de cast die deze musical het zien meer dan waard maakt Lees verder »
 

Première Waitress in Londen

musical
Datum : 09-03-19 | Recensie
Afgelopen donderdag ging in het Adelphi Theatre in Londen Waitress in première, de van Broadway overgekomen musical naar de gelijknamige film uit 2007. Musicalworld was erbij en beloont deze hartverwarmende voorstelling met 4 sterren. Lees verder »
 
Page 1 of 2 pages  1 2 >


Uitgebreid zoeken

Zoek op alfabetZoek op datum

maart 2019
Z M D W D V Z
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31