Nononsense workshopweekenden
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  9622
Geregistreerd  2002-05-01

Stichting Nononsense organiseert workshopweekenden.

Deze zomer krijgen theatertalenten uit het hele land de kans om deel te nemen aan een inspirerend, leerzaam en gezellig theaterweekend. Stichting Nononsense organiseert van 27 t/m 29 juni en van 4 t/m 6 juli workshopweekenden voor amateurs in het Brabantse Rijen. De deelnemers krijgen overdag en ‘s avonds les en overnachten gezamenlijk op een camping. Iedereen kan meedoen; ervaring is niet nodig!

In de workshops gaan de deelnemers zowel individueel als in groepsverband aan de slag met spel en beweging. Er zal vooral worden gewerkt in de vorm van geleide improvisaties. Het is de bedoeling dat iedereen ontdekt hoe hij of zij de inspiratiebron in zichzelf kan aanspreken om te komen tot een expressievorm. De workshops worden gegeven door de ervaren en enthousiaste docenten DJ Jansen en Joost de Jong. Beide hebben hun sporen verdiend in het professionele musical werkveld. DJ speelde o.a. in Jeans, Grease en Hair en Joost verwierf landelijke bekendheid met de rol van Tony Manero in de musical Saturday Night Fever. Daarnaast was hij ook te zien in o.a. Chicago, Fame, 3 Musketiers, de Kleine zeemeermin en Simone songs from the Heart. Wie al eerder les heeft gehad van Joost en DJ weet dat zij garant staan voor een leerzame ervaring en een hoop lol!

Meedoen aan het workshopweekend kost 220 euro. Dit is inclusief maaltijden en twee overnachtingen. Per weekend is er slechts plaats voor 20 deelnemers dus wie zich wil aanmelden moet dit snel doen. Dit kan door een e-mail te sturen naar .(JavaScript must be enabled to view this email address).

[ Gewijzigd: 04 May 2008 10:01 AM by Marilena ]
   Handtekening   

“Yes we ggghhad…..a great freakin’ day!”