“Going Dutch 2008” (met Brigitte Nijman en Martin van der Starre)
change_status
Avatar
Alternate
RankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  272
Geregistreerd  2008-05-17

Niet helemaal centraal voor de meesten onder jullie, maar mochten er mensen uit de zuidelijke provincies interesse hebben:

“Going Dutch 2008”
Orkest van de Koninklijke Nederlandse Luchtmacht, o.l.v. Miquel Rodrigo
met Brigitte Nijman en Martin van der Starre

Op donderdag 18 september 2008 a.s. om 20.00 uur geeft het orkest van de Koninklijke Nederlandse Luchtmacht een relatieconcert in het Cultureel Centrum te Lanaken (België), met als thema “Going Dutch 2008”.

Het wordt een aangename Hollandse hutspot met diverse prachtige medley’s, waaronder een filmmuziekmedley en een soapmedley.
Er zal ook veel aandacht zijn voor Nederpop, met o.a. hits van Jan Akkerman, de tachtigers ‘Boeijen’ en ‘Doe Maar’ tot het huidige ‘Borsato’ en ‘Blof’.
De Amsterdammedley zorgt voor een Jordanese feeststemming.

Te gast zijn Brigitte Nijman en Martin van der Starre.
Brigitte Nijman is al jaren een gewaardeerd soliste bij het orkest en Martin van der Starre speelde o.a. in het seizoen 2005-2006 de rol van Judas in de Nederlandse versie van de rock-musical Jesus Christ Superstar.

Gastdirigent is de Spaanse dirigent Miquel Rodrigo.

Kaarten, à  5 EURO, zijn te bestellen via .(JavaScript must be enabled to view this email address) (vermeld hierbij duidelijk het aantal kaarten en de naam waarop ze aan de kassa weggelegd moeten worden) of via een PM aan mij.

   Handtekening   

Life is music - play it louder!