Barrie Stevens geeft Musical Masterclass
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  9622
Geregistreerd  2002-05-01

Regisseur en choreograaf Barrie Stevens geeft in het najaar van 2008 de musical-masterclass ‘Musical Mania’. Barrie Stevens werd onder meer bekend in Nederland door zijn aandeel in de onvergetelijke series Ja Zuster Nee Zuster en Tita Tovenaar. Daarnaast stond Barrie als danser en acteur op de planken in grote musicals van onder meer Annie M.G.Schmidt en Jos Brink. Hij jureerde in Henny Huisman’s Soundmix, Show, Dancing Queen en de Musical Awards. Hij regisseerde musicals als Footloose, Grease en Fame. Barrie Stevens is momenteel artistiek directeur van de musicalafdeling van de Fontys Hogescholen in Tilburg.

De Masterclass
Van een musicalacteur of actrice wordt verwacht dat hij of zij kan acteren, zingen en dansen. In deze masterclass komen al deze aspecten aan de orde. Barrie Stevens zal het dramavak voor zijn rekening nemen. Daarnaast ontvangt men scholing van een vocal-coach en een dansdocente. De masterclass vindt plaats in de dansstudio van het Polanentheater te Amsterdam en bestaat uit tien achtereenvolgende weekenden, te beginnen op zaterdag 18 oktober 2008. De masterclass zal worden afgesloten met twee voorstellingen, waarin deelnemers de gelegenheid wordt geboden om zich te presenteren aan talentscouts uit de wereld van theater en televisie.

Voor wie
Deze masterclass is bestemd voor eenieder die zich verder wil professionaliseren in het musicalvak. Er zullen audities worden gehouden om de kandidaten te selecteren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Ed van Kester Organisatie & Marketing
Telefoon: 010 — 59 20 424
Mobiel : 06 — 18 298 82 91

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via:
Aanmelden kan via:
.(JavaScript must be enabled to view this email address)
http://www.barriestevens.nl

   Handtekening   

“Yes we ggghhad…..a great freakin’ day!”