Audities Pocahontas de musical!
change_status
Toneelhulp
Rank
Totaal aantal Reacties:  18
Geregistreerd  2006-12-14

AUDITIES POCAHONTAS DE MUSICAL!

Voor de Musical Academy van FanWork zijn wij op zoek naar getalenteerde jongens en meiden van 13 t/m 21 jaar die willen stralen in onze nieuwste musical Pocahontas!

Droom jij van een musical carrière en wil je op hoog niveau een musicalopleiding volgen, schrijf je dan snel in via http://www.fanwork.nl

Professioneel creatief team
Tijdens de repetities word je begeleid door een professioneel team van docenten die hun sporen ruimschoots verdient hebben in de musicalwereld. Zo is het vocale gedeelte onder leiding van DJ Jansen (Grease, Hair — internationale tour, Lucia Marthas), de choreografie is van Joost de Jong ( West side story, Grease, Hair, Chicago, Fame, Saturday night Fever -Tony Moneiro-, Drie Musketiers, en Simone — songs from the heart) en de regie is in handen van Dennis Barten (toneelschool, ONM, regie diverse producties FanWork).

Audities
Op 6, 7 en 14 december zijn er audities voor Pocahontas de musical. Deze audities worden gehouden in De Meern (nabij Utrecht). Na inschrijving krijg je, als je in aanmerking komt voor de audities, via e-mail een uitnodiging voor één van de auditiedagen. In deze uitnodiging staat alle informatie die je nodig hebt als auditant.
Tijdens de auditie zal er getoetst worden op zang,(solo- en ensemblezang)- drama- en danskwaliteiten. Tevens wordt er gekeken naar de manier waarop je jezelf presenteert.
Voor de auditie wordt - om het aantal “no shows” te reduceren - een auditieborg gevraagd van € 20,-. Op de dag van je auditie krijg je deze borg contant terug.

FanWork Musical Academy
De Musical Acadamy van FanWork is bedoeld voor talentvolle en ambitieuze jongeren die zich willen ontwikkelen in het musicalvak en willen doorstromen naar professionele producties en/of opleidingen.
FanWork ontwikkelt en produceert hoogwaardige musicalproducties en laat jong theatertalent kennis maken met alle facetten van het vak. De jongeren worden door een professioneel team opgeleid in zang, dans en drama en doen tegelijkertijd podiumervaring op in de professioneel opgezette musicalproducties.
Voor haar producties selecteert FanWork middels audities talentvolle jongeren (13 t/m 21 jaar) vanuit het hele land. De spelersgroep repeteert iedere zaterdag werkt toe naar 20 tot 25 voorstellingen die in de zomermaanden op het programma staan in verschillende theaters in Nederland. Tevens volgt er ieder najaar nog een aantal voorstellingen in de reprise.
Veel jongeren vanuit de Musical Academy van FanWork waren al te zien in professionele producties. Zo was een aantal castleden van vorige producties te bewonderen in grote musicalproducties als Ciske de Rat, Annie, Kunt u ons de weg naar Hamelen vertellen meneer?, Kuifje, Beauty and the Beast, Pinokkio en The Sound of Music en bij diverse talentenjachten en tv shows zoals Kinderen voor Kinderen.
Voor de producties van de Musical Academy laat FanWork ieder jaar een geheel nieuwe musical schrijven en componeren.

Overige informatie
Voor de Musical Academy met Pocahontas de musical als eindproduct wordt een deelnemersbijdrage gevraagd van € 380,-. De repetities vinden plaats vanaf januari t/m augustus (m.u.v. een maand zomervakantie) op zaterdagen van 11.00 t/m 17.00 uur in De Meern (nabij Utrecht)

Voor meer informatie over FanWork kijk je op http://www.fanwork.nl en op
http://www.fanwork.nl/aladdin (Musical Academy productie van 2008).

INSCHRIJVEN VOOR DE AUDITIE DOE JE VIA http://www.fanwork.nl/index.php?pagina=Pocahontas