Tweede auditieronde musical CHICAGO
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Mark Vijn Theaterproducties nog op zoek naar Velma Kelly, Amos Hart en Mary Sunshine

Mark Vijn Theaterproducties organiseert de 2e auditieronde voor de wereldberoemde hitmusical CHICAGO die volgend jaar terugkeert in de Nederlandse theaters. Naast de ensemblerollen is de producent ook nog op zoek naar invulling van de rollen Velma Kelly, Amos Hart en Mary Sunshine.

Naar aanleiding van de eerste auditieronde in juni zijn de rollen van Billy Flinn (Thom Hoffman), Roxie Hart (Mariska van Kolck) en Mama Morton (Doris Baaten) reeds ingevuld. Eerder al maakte de producent deze namen bekend.

Chicago toert van november 2009 tot en met Juni 2010 langs de grote theaters van Nederland en België. De productie, die wereldwijd al vele prijzen heeft gewonnen, zit vol met spectaculaire dans en prachtige muziek waaronder ‘All That Jazz’,
‘Cell Block Tango’ en ‘Razzle Dazzle’. Voor het ensemble is Mark Vijn Theaterproducties dan ook vooral op zoek naar ervaren dansers.

Chicago
Chicago volgt het verhaal van twee vrouwen in een wereld achter de tralies, Roxie Hart en Velma Kelly. Roxie en Velma zijn door moord in de gevangenis beland en strijden ieder afzonderlijk voor hun vrijheid. De strijd is meedogenloos en geen middel wordt onbenut gelaten. Op de meest uiteenlopende manieren proberen zij de aandacht van de media en van de gehaaide advocaat Billy Flynn te trekken. Om dit te bereiken deinzen de twee rivales nergens voor terug en spelen ze een gevaarlijk spel met elkaar. Een spel waarin macht, showbizz en passie de inzet is. Het mediacircus rond misdadigers is tegenwoordig actueler dan ooit.

CHICAGO wordt in Nederland geproduceerd door Mark Vijn Theaterproducties die eerder verantwoordelijk was voor de succesvolle producties ‘Bubbling Brown Sugar’, ‘Chess’, ‘Sweet Charity’, CopaCabana’, ‘A Chorus Line’ en vele anderen.

Inschrijven voor de audities is mogelijk tot 10 oktober a.s. Meer informatie over de audities is te vinden op http://www.mvtp.nl.