Audities Robin Hood de musical ‘t Gooi (10 t/m 16 jaar)
change_status
Toneelhulp
Rank
Totaal aantal Reacties:  18
Geregistreerd  2006-12-14

Robin Hood de musical is een productie van de FanWork Musical School. FanWork is op zoek naar gepassioneerde en getalenteerde jongeren van 10 t/m 16 jaar. De 30 geslecteerde jongeren werken een half jaar lang aan de productie van Robin Hood de musical. Elke zondag krijgen de jongeren 4 uur les van professionele docenten. Deze opleiding is bedoeld voor ambitieuze kinderen die door willen groeien in het musicalvak.

Tijdens de audities worden de jongeren getest op hun aanleg voor zang, dans en spel. De audities worden op een vriendelijke manier afgenomen en zijn niet te zo hard als op televisie. Tijdens de audities wordt er gekeken of de jongeren aanleg hebben om na een half jaar het niveau te bereiken, dat FanWork voor ogen heeft. Binnen het repetitieproces is het de bedoeling om de kinderen naar een hoger niveau te begeleiden!

Tot 1 november kunnen kinderen zich opgeven voor de audities, via http://www.fanwork.nl/musicalschool. De audities zijn op 2 november in FlashStudio Laren, op de Brink 27a, te Laren.