20 of 26 | ‹ First  < 18 19 20 21 22 >  Last ›
Artiestenuitgang?
  [ # 286 ] 14 March 2012 12:36 PM
Alternate
RankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  286
Geregistreerd  2007-05-03

xrachella - 13 March 2012 07:40 PM

Iemand die weet waar de artiestenuitgang bij het Munttheater in Weert ligt?

Weet je de Albert Heijn in de muntpassage? Daar is een trap naar een parkeerdek en daar staat ook de vrachtwagen van de productie. Ernaast is de artiesteningang…..

  [ # 287 ] 14 March 2012 01:41 PM
Avatar
Ensemble
RankRankRank
Totaal aantal Reacties:  68
Geregistreerd  2009-01-31

Gilrean - 14 March 2012 12:36 PM
xrachella - 13 March 2012 07:40 PM

Iemand die weet waar de artiestenuitgang bij het Munttheater in Weert ligt?

Weet je de Albert Heijn in de muntpassage? Daar is een trap naar een parkeerdek en daar staat ook de vrachtwagen van de productie. Ernaast is de artiesteningang…..

Ja, die weet ik wel te liggen! bedankt! :D

   Handtekening   

makkelijk zat en zo simpel als wat

http://www.facebook.com/officielelonevanroosendaalfanpage

  [ # 288 ] 31 July 2012 06:05 PM
Understudy
RankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  167
Geregistreerd  2012-07-17

heeft theater carre een artiesten uitgang?zo ja waar is die?

   Handtekening   

Chantalfan

  [ # 289 ] 31 July 2012 07:13 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  12835
Geregistreerd  2002-11-15

petra16 - 31 July 2012 06:05 PM

heeft theater carre een artiesten uitgang?zo ja waar is die?

ZIt aan de Onbekende Gracht (en is tevens de ingang van Klein Carré). Als je met je neus naar de ingang staat rechts de gracht volgen, en dan de eerste links, en weer meteen links.

  [ # 290 ] 01 August 2012 05:39 PM
Understudy
RankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  167
Geregistreerd  2012-07-17

oke dank je wel

   Handtekening   

Chantalfan

  [ # 291 ] 08 August 2012 12:33 AM
Avatar
Hoofdrolspeler
RankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  1441
Geregistreerd  2011-07-31

Oké! Gaan volgende week woensdag naar de middagvoorstelling van SvO weet iemand hoe laat de cast dan aankomt en waar de AU is? Alvast bedankt!

  [ # 292 ] 08 August 2012 08:02 AM
Hoofdrolspeler
RankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  1071
Geregistreerd  2011-07-31

Als je aan komt rijden zie je vlak voordat je linksaf slaat naar de ingang van de grote parkeerplaats (waar de kassahokjes staan) aan je linkerhand een kleine parkeerplaats. Die parkeerplaats is voor de crew en daar is de artiesten ingang/uitgang. Hij is dus precies aan de andere kant van het gebouw als de ingang.

  [ # 293 ] 08 August 2012 08:03 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  12835
Geregistreerd  2002-11-15

Herhaling tot nu

Almelo, Theaterhotel: is lastig te vinden. Je loopt, langs de scapino, dan ga je de hoek om langs de action, dan loop je over het ‘bruggetje’ en daar staat de castbus ook altijd. Je kunt nog wel dichterbij komen, dan moet je dat straatje Parkeergarage 2 inlopen (niet de parkeergarage natuurlijk, daar is achter hekker (waar je wel door kunt) een kleine parkeerplaats en om de hoek is de deur van de au.

Almere, Schouwburg: Links naast het theater, waar je de parkeergarage in loopt.

Alphen a/d Rijn, Castellum Als je met je gezicht naar de ingang staat, gewoon links de hoek om.

Amersfoort, de Flint: Als je over de brug komt lopen gelijk naar rechts, tegenover de parkeergarage. Heeft een raam, waardoor je af en toe een verdwaald castlid kan zien.

Amsterdam Carre: Als je met je rug naar de ingang van carré staat: 2x de hoek om naar links.

Amsterdam, Meervaart: iets rechts van de ingang, maar artiesten komen ook vaak door de gewone in/uitgang

Amsterdam, DeLaMar: zit rechts van bellevue theater (aan de leidsekade) en links van zij uitgang american hotel. Er hangt ook een bordje met “stagedoor DeLaMar” dus makkelijk te vinden 😉

Amsterdam, M-lab: het M-lab heeft geen AU en de acteurs komen gewoon door de foyer naar binnen en buiten dus als je lang genoeg wacht in de foyer komen ze daar gewoon

Apeldoorn - Orpheus: Met je neus naar ingang, loop je rechts, langs de parkeerplaats, dan links een straat in.

Beverwijk, Kennemer Theater: De artiesteninang zit precies aan de achterkant. Er is een klein parkeer-rijtje langs de kant van de weg. Als spelers niet met een cast-bus zijn gekomen, gaan ze ook vaak door de gewone in/uitgang naar binnen en naar buiten. Hangt er vanaf waar ze hun auto geparkeerd hebben.

Breda,Chasse:Als je je voor de ingang staat links om het gebouw lopen totdat je bij een trap bent! meestal staat er ook al een bus en er staan fietsen! Ook ligt er een klein parkeerplaatsje naast!

Capelle ad IJssel, Isala: Aan de achterkant… Even om de Fortis bank heen lopen dus…

Den Bosch, theater a/d Parade:Eigenlijk is er geen AU daar. Als je met je neus voor de ingang staat stopt de bus ong. 20 meter rechts van het theater. En dan is het gewoon bij de ingang gaan staan en wachten. Heb je de voorstelling bekeken, wacht dan gewoon tussen de 2 ingangen van de grote zaal, voor de bar of bij de ingang van de grote zaal links.  In Den Bosch is het het makkelijkst om buiten te wachten in de buurt van de bus, wil je de meeste kans om iedereen te treffen die je wil zien.

Den Haag, World Forum CC : Als je met je rug naar de entree staat, naar rechts, om het gebouw heen, dan zie je vanzelf de castbus meestal staan

Den Haag, Circus Theater: als je recht ervoor staat dan links een stukje lopen en dan ben je er.

Den Haag,Lucent Danstheater : als je met je neus voor de ingang staat, loop je naar rechts en daar zie je vanzelf de deur..

Dronten:vanuit de ingang eigenlijk gewoon een half rondje lopen, je kan het best als je met je neus naar de ingang staat rechtsom lopen dan kom je langs een deur daar moet je gewoon doorlopen en dan de bocht om en dan ff stukje rechtdoor en dan ben je er

Eindhoven: Als je met je hoofd naar de hoofdingang rechts het hoekje omloopt dan zie je het vanzelf de AU van Eindhoven ligt wat verdiept (je moet een trap af (= 2e trap herkenbaar aan de dikke houte leuningen (daar zit ook de kassa die overdag open is) alsje bij de kantine binnen kijkt ben je te ver

Gouda: Aan de linkerkant van het theater (als je met je neus naar de ingang staat)

Groningen,Martini Plaza: Als je de hoofdingang uitloopt, loop je de linker kant op. Op een gegeven moment zie je dan een zwarte deur. Net voor de bocht die naar links gaat.

Haarlem, Stadsschouwburg: Als je voor het pand staat met je gezicht naar het theater toe, is de AI linksachter.

Hoogeveen-De Tamboer: Als je met neus naar de ingang staat, ga je rechts, dan ga je een voetpad in, die loop je helemaal uit. Daar is een grote parkeerplaats en daar is ook de au (aan je rechterhand)

Hoorn: Hij zit helemaal rechts / achter het theater, heel erg verstopt

Kaatsheuvel, Theater de Efteling: Daar kun je niet komen. Degenen die met eigen auto gaan komen door de hoofdingang. De bus staat achter het theater, waar je als leek niet kunt komen. Je bedoelt dan natuurlijk de hoofdingang van het park en niet die van het theater.  Het theater zullen ze waarschijnlijk via de artiestenuitgang verlaten (achter de hekken) en dan via ‘het doorgangshek via het park en de hoofdingang daarvan naar hun auto gaan.

Leiden: Als je met je neus naar het theater staat naar links en dan weer naar rechts, soms ook via de hoofdingang.

Maastricht, theater het vrijthof: Als je met je gezicht naar t theater staan, dan naar links lopen en eerste straat rechts. Dan kom je hem vanzelf aan de rechterkant tegen

Nijmegen, Keizer Karel Podia/Stadsschouwburg: als je met je rug naar het theater staat, ga naar links, onder die ‘brug’ door (betonnen deel van het theater dat hoger is gebouwd en waar je onderdoor kunt lopen). ga de hoek om, de straat in waardoor je naar het station loopt. Dan kun je rechts een zijpaadje inlopen, daar is de artiestenuitgang in.

Oberhausen: Als je het theater uitkomt, loop je aan de rechterkant om het gebouw heen, aan het einde van die straat zit om de hoek de au (het is dus eigenlijk aan de achterkant).

Oss,theater de Lievekamp: Als je met je neus voor de ingang van het theater staat loop je via de linkse kant om het theater heen. Achter het theater is een parkeerplaats en in het midden is de AU. Er hangt een bord met artiesteningang.

Rijswijk, Rijswijkse Schouwburg: Achter de schouwburg is een parkeerterreintje. Daar zie je een metalen trapje naar een deur. Dat is de AI. Als je aan de linkerkant (met je gezicht naar de ingang) langs de schouwburg naar achteren loopt kom je ook langs de artiestenfoyer.

Roermond, Theaterhotel de Oranjerie: Als je met je neus voor de hoofdingang staat moet je naar de linkerkant lopen, en dan om de hoek, er staat ook aangegeven: Artiestenuitgang.

Rotterdam, Nieuw Luxor: Als je met je neus voor de ingang staat, aan de linkerkant is de AU, staat ook heel duidelijk aangegeven

Rotterdam, Oude Luxor: heeft niet echt een specifieke ArtiestenIngang.. De ene keer gaan ze via de hoofdingang, de andere keer via een deur aan de zijkant van het theater.

Schiedam, Theater a/d Schie : als je met je neus voor de ingang staat, loop dan linksom het gebouw. De AU zit aan de achterkant van het gebouw, vlakbij wat parkeerplaatsen en de tramlijn. Je moet met een trappetje omhoog om naar binnen te gaan.

Sittard: als je met je neus naar de hoofdingang staat dan loop je rechtsaf langs de fontis school. Op een gegeven moment sla je linksaf een straatje in tussen 2 huizen daar loop je een parkeerplaats op.  Dan ligt links achter in de hoek de laad en los van de schouwburg en daarnaast zit ook de artiesteningang.

Tiel, Agnietenhof: Als je voor het theater in Tiel staat met je gezicht naar het theater links om de hoek.

Tilburg: Als je voor de ingang staat (en je kijkt dus ook naar de ingang) naar rechts, de eerste zijstraat links, de eerste deuren die je dan tegenkomt.

Uden, Theater Markant: Als je met je gezicht richting de ingang staat, loop je naar rechts. Je komt dan bij een doorgaande weg, daar ga je links en na ongeveer 50 meter (misschien wat verder) ga je weer links een zijstraatje in. Vaak zie je daar wel een vrachtwagen van de productie staan. Daar is aan de linkerkant een klein steegje, en daar is de AU…

Utrecht,Beatrix Theater : als met je neus voor de ingang staat loop je links om het gebouw heen, lykt heel afgelegen maar daar is een grote rode deur

Utrecht, Stadsschouwburg. De AU en AI zitten aan de voorkant van het gebouw,. als je voor de hoofdingang langs loopt is hij aan de rechterkant. dit is in het meer naar achter gelegen gedeelte.

Valkenburg, Theaterhangaar: Als je aan komt rijden zie je vlak voordat je linksaf slaat naar de ingang van de grote parkeerplaats (waar de kassahokjes staan) aan je linkerhand een kleine parkeerplaats. Die parkeerplaats is voor de crew en daar is de artiesten ingang/uitgang. Hij is dus precies aan de andere kant van het gebouw als de ingang.

Veenendaal,de Lampegiet:Artiesteningang/uitgang is aan de zij-kant van het theater. Aan de kant waar een parkeerautomaat staat. Het staat aangegeven met een bord.

Venlo:  Is aan de achterkant van het theater. Als je met je neus naar de ingang van het theater staat. Dan ga je naar rechts de straat in. Daarna ga je gelijk de hoek om naar links. Dan ga je gelijk de eerste straat weer naar links. Dan loop je een stukje door; bij een glazen deur is de au!

Vlaardingen,Stadsgehoorzaal: De artiesteningang zit aan de achterkant de schouwburg, bij een kleine parkeerplaats.

Wageningen, de Junushoff: Met je rug naar het gebouw toe linksom lopen. Zie je op een gegeven moment een grote ijzeren deur, dat is em.

Weert, Munttheater: Weet je de Albert Heijn in de muntpassage? Daar is een trap naar een parkeerdek en daar staat ook de vrachtwagen van de productie. Ernaast is de artiesteningang…..

IJmuiden,stadsschouwburg Velsen: Als je met je gezicht naar de hoofdingang van het theater gaat staan, moet je rechts om lopen. aan de zijkant zijn 2 deuren. en bij een van die 2 hangt een bordje artiesteningang

Zaandam,Zaan theater:als je voor het theater staat loop je rechts om het theater heen ( andere kant is water, dus je kan maar 1 kant op ) Daar zie je vanzelf een deur

Zoetermeer: als je de foyer uitloopt, moet je naar rechts, de hoek om, en doorlopen tot je vanzelf een inham krijgt. Als je bij de parkeergarage komt, ben je te ver

[ Gewijzigd: 09 August 2012 12:27 PM by Jeroen ]
  [ # 294 ] 08 August 2012 12:13 PM
Alternate
RankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  475
Geregistreerd  2011-09-14

(Er is niet naar gevraagd, maar voor mensen het willen weten)

Delft, Theater de Veste: Als je met je neus naar de ingang staat, loop je naar rechts en sla je de hoek om. Voor je zie je een uitstekend rond gedeelte, waarin o.a. de kantoren en de artiestenfoyer zit. Links van je zie je een trap die uitkomt bij een zwarte deur. Dat is de artiestenuitgang.

  [ # 295 ] 08 August 2012 04:30 PM
Avatar
Hoofdrolspeler
RankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  1441
Geregistreerd  2011-07-31

Ikduz - 08 August 2012 08:02 AM

Als je aan komt rijden zie je vlak voordat je linksaf slaat naar de ingang van de grote parkeerplaats (waar de kassahokjes staan) aan je linkerhand een kleine parkeerplaats. Die parkeerplaats is voor de crew en daar is de artiesten ingang/uitgang. Hij is dus precies aan de andere kant van het gebouw als de ingang.

Hoe ver van tevoren komen ze ongeveer aan?

  [ # 296 ] 09 August 2012 09:10 AM
Avatar
Musical Ster
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  5449
Geregistreerd  2007-01-20

Het lijkt me dat dat afhankelijk is van de productie en niet van het theater.. 😉

   Handtekening   

Ever had the feeling that everyone goes QUACK while you go HONK?

  [ # 297 ] 09 August 2012 11:50 AM
Avatar
Hoofdrolspeler
RankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  1441
Geregistreerd  2011-07-31

Anme - 08 August 2012 04:30 PM
Ikduz - 08 August 2012 08:02 AM

Als je aan komt rijden zie je vlak voordat je linksaf slaat naar de ingang van de grote parkeerplaats (waar de kassahokjes staan) aan je linkerhand een kleine parkeerplaats. Die parkeerplaats is voor de crew en daar is de artiesten ingang/uitgang. Hij is dus precies aan de andere kant van het gebouw als de ingang.

Hoe ver van tevoren komen ze ongeveer aan?

Bedoel SvO uiteraard…

  [ # 298 ] 09 August 2012 01:26 PM
Avatar
Musical Ster
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  5449
Geregistreerd  2007-01-20

Ah..
Ik las alleen je quote en zag dus niet specifiek dat het over SvO ging.. Mijn fout!
Excuus!

   Handtekening   

Ever had the feeling that everyone goes QUACK while you go HONK?

  [ # 299 ] 10 August 2012 05:58 PM
Avatar
Hoofdrolspeler
RankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  1441
Geregistreerd  2011-07-31

Oké, weet iemand hoe laat/hoe ver vantevoren de cast van SvO aankomt? (woensdagmiddag ga ik naar de voorstelling).

  [ # 300 ] 12 August 2012 10:27 AM
Avatar
Hoofdrolspeler
RankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  1441
Geregistreerd  2011-07-31

Anme - 10 August 2012 05:58 PM

Oké, weet iemand hoe laat/hoe ver vantevoren de cast van SvO aankomt? (woensdagmiddag ga ik naar de voorstelling).

Iemand enig idee?

‹ First  < 18 19 20 21 22 >  Last ›
20 of 26