Jongens (15 - 21) gezocht voor Pocahontas de musical!
change_status
Toneelhulp
Rank
Totaal aantal Reacties:  18
Geregistreerd  2006-12-14

Jongens (15 t/m 21 jaar) gezocht voor Pocahontas de musical!

Voor de Musical Academy van FanWork zijn wij op zoek naar getalenteerde jongens van 15 t/m 21 jaar die willen stralen in onze nieuwste musical Pocahontas! De Pocahontas cast is al bijna compleet, maar toch zijn wij opzoek naar extra jongens. Kijk onder in dit bericht naar hoe je jezelf kunt inschrijven.

Professioneel creatief team
Tijdens de repetities word je begeleid door een professioneel team van docenten die hun sporen ruimschoots verdient hebben in de musicalwereld. Zo is het vocale gedeelte onder leiding van DJ Jansen (Grease, Hair — internationale tour, Lucia Marthas), de choreografie is van Joost de Jong ( West side story, Grease, Hair, Chicago, Fame, Saturday night Fever -Tony Moneiro-, Drie Musketiers, en Simone — songs from the heart) en de regie is in handen van Dennis Barten (toneelschool, ONM, regie diverse producties FanWork).

Audities
Deze speciale auditie voor de jongens is op zaterdag 24 januari. De jongens die geïnteresseerd zijn draaien een hele zaterdag mee met de, al reeds geformeerde, cast. Op het eind van de dag zal je meteen de uitslag krijgen of je door bent of niet.

Inschrijven voor de auditie
Mocht je geïnteresseerd zijn om auditie te komen doen mail dan naar wouter@fanwork.nl met de volgende gegevens:
- Naam
- Adresgegevens
- Geboortedatum & leeftijd
- CV (mocht je die hebben, anders graag je ervaringen met theater)
- Foto (graag digitaal een foto mee mailen)

FanWork Musical Academy
De Musical Academy van FanWork is bedoeld voor talentvolle en ambitieuze jongeren die zich willen ontwikkelen in het musicalvak en willen doorstromen naar professionele producties en/of opleidingen.
FanWork ontwikkelt en produceert hoogwaardige musicalproducties en laat jong theatertalent kennis maken met alle facetten van het vak. De jongeren worden door een professioneel team opgeleid in zang, dans en drama en doen tegelijkertijd podiumervaring op in de professioneel opgezette musicalproducties.
Voor haar producties selecteert FanWork middels audities talentvolle jongeren (13 t/m 21 jaar) vanuit het hele land. De spelersgroep repeteert iedere zaterdag werkt toe naar 20 tot 25 voorstellingen die in de zomermaanden op het programma staan in verschillende theaters in Nederland. Tevens volgt er ieder najaar nog een aantal voorstellingen in de reprise.
Veel jongeren vanuit de Musical Academy van FanWork waren al te zien in professionele producties. Zo was een aantal castleden van vorige producties te bewonderen in grote musicalproducties als Ciske de Rat, Annie, Kunt u ons de weg naar Hamelen vertellen meneer?, Kuifje, Beauty and the Beast, Pinokkio en The Sound of Music en bij diverse talentenjachten en tv shows zoals Kinderen voor Kinderen.
Voor de producties van de Musical Academy laat FanWork ieder jaar een geheel nieuwe musical schrijven en componeren.

Overige informatie
Voor de Musical Academy met Pocahontas de musical als eindproduct wordt een deelnemersbijdrage gevraagd van € 380,-. De repetities vinden plaats vanaf januari t/m augustus (m.u.v. een maand zomervakantie) op zaterdagen van 11.00 t/m 17.00 uur in De Meern (nabij Utrecht)

Voor meer informatie over FanWork kijk je op http://www.fanwork.nl en op
http://www.fanwork.nl/aladdin (Musical Academy productie van 2008).