Jongens gezocht voor audities
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  3
Geregistreerd  2007-08-17

JONGENS gezocht voor de musical Voorjaarsontwaken van NoNonsense!

Afgelopen zondag is de eerste auditieronde geweest voor de eerste jongerenmusical van NoNonsense.
Helaas waren er vrij weinig jongens om auditie te doen.
Daarom hier nogmaals een oproep bedoelt voor jongens die houden van musicals. We zoeken vooral jongens die er van houden om te zingen en te acteren in een rock- popmusical.

Eind 2009 zal NoNonsense voor het eerst een volledige, door jongeren gespeelde musical op de planken brengen. Voorjaarsontwaken, een musical gebaseerd op het wereldberoemde, door Frank Wedekind in 1891 geschreven toneelstuk, Frühlings Erwachen.
Voorjaarsontwaken is een musical over jongeren die worstelen met autoriteit en identiteit.

Sinds december 2006 wordt Voorjaarsontwaken ook gespeeld op Broadway en de voorstelling heeft in juni 2007 acht Tony Awards in de wacht gesleept, waaronder die voor beste musical.

Uiteraard staat ook deze productie onder de bezielende leiding van DJ Jansen en Joost de Jong. Beiden hebben hun sporen verdiend in het professionele musical werkveld. DJ speelde o.a in Jeans, Grease en Hair en Joost verwierf landelijke bekendheid met de rol van Tony Manero in de musical Saturday Night Fever en hij was ook te zien in oa: Chicago, West side story, 3 Musketiers, De kleine zeemeermin. Afgelopen seizoen stond hij nog in de theaters met Simone Kleinsma in Simone, Songs from the heart.

Voor deze nieuwe productie zoeken we naar JONGENS in de leeftijd van 12 t/m 21 jaar met passie, drive en doorzettingsvermogen.
Wil je deel uitmaken van een unieke theatergroep, is zingen, dansen, acteren je lust en je leven en ben je tussen de 12 en 21 jaar mail dan naar .(JavaScript must be enabled to view this email address).
Vermeld in je mail duidelijk voor welke productie je auditie wilt doen. Voor alle lessen en producties wordt een maandelijkse contributie gevraagd.

Kijk voor meer informatie op http://www.stichtingnononsense.nl of www.stichtingnn.hyves.nl