Musicalworkshop in Sleeuwijk
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  9622
Geregistreerd  2002-05-01

DJ Jansen en Joost de Jong, beiden bekend uit de musicalwereld (Oa Grease, Hair, Fame, Starurdaynight Fever), zullen een musical workshop geven in Sleeuwijk. Houd jij van zingen, dansen en acteren en wil je eens meemaken hoe het is om les te krijgen van 2 musical professionals, geef je dan nu op voor deze unieke mogelijkheid.

In 4 lessen van 2 uur zullen deze gedreven en enthousiaste docenten je de fijne kneepjes van het musicalvak bijbrengen. Er wordt gewerkt aan nummers uit de overbekende musical “Mamma mia”. Ervaring is geen must, gedrevenheid en passie is veel belangijker.

Deze workshops worden gegeven in de Burgemeester Verschoor school in Sleeuwijk. De data zijn: 17, 24, 31 maart en 7 april. De lessen zijn van 19:00 tot 21:00 De kosten voor deze workshop bedragen [WINDOWS-1252?]€50,- dat is inclusief cursusmateriaal.

Lijkt het je leuk om op deze manier eens kennis te maken met musical en ben je 14 jaar of ouder, meld je dan aan door een mail te sturen naar .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Meer info over de lessen en produkties van DJ en Joost vind je ondermeer op:

http://www.stichtingnononsense.nl
http://www.theatergroepnononsense.nl

   Handtekening   

“Yes we ggghhad…..a great freakin’ day!”