Mannen gezocht voor ‘Titanic de Musical’
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  1
Geregistreerd  2008-05-21

Voor Titanic de Musical is Musicalvereniging Unidos opzoek naar mannelijke acteurs/ zangers in alle stemsoorten voor grote en kleine rollen. Ben je tussen de 19 en 30 jaar? Heb je zang-/ theaterervaring? En zin om mee te spelen in deze intrigerende musical? Meld je dan nu aan voor de auditie, die medio maart 2009 zal plaatsvinden. Er wordt wekelijks gerepeteerd op dinsdagavond van 19.30 tot 22.30 uur in Driehuis, nabij het station (vlakbij Haarlem en IJmuiden). Op 12 en 13 februari staat Unidos met Titanic de Musical op de planken van Stadsschouwburg Velsen te IJmuiden.

Titanic de Musical vertelt het waargebeurde verhaal van de ondergang van het onzinkbaar geachte schip ‘Titanic’, door de ogen van haar crewleden en passagiers.
Het verhaal van de scheepsramp met de Titanic is nog altijd een van de grootste drama’s van de twintigste eeuw en het op historische feiten gebaseerde musicalverhaal blijft intrigeren.

Oorspronkelijk geproduceerd op Broadway in 1997, later de Nederlandse première op 22 september 2001 in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam door Joop van den Ende Theaterproducties. Titanic de Musical werd geschreven door Peter Stone die naam maakte als auteur van de musicals 1776 en The Will Rogers Follies. Maury Yeston schreef de muziek en liedteksten; zij is bekend als componist van Nine en Grand Hotel. Titanic won in 1997 vijf Tony Awards waaronder die van ‘Best Musical’.


Aanmeldingen naar .(JavaScript must be enabled to view this email address) / http://www.musicalvereniging-unidos.nl