Theatermarathon De bokkerijders in Zoetermeer
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Greg & Baud Productions presenteert:
Theatermarathon
‘De Bokkerijders’
10 t/m 19 april 2009 Kwadrant Theater

In de theatermarathon ‘De Bokkerijders’ maakt de bezoeker een spectaculaire reis door de tijd en belandt in het Limburg van de 18e eeuw. We volgen de belevenissen van Vos aan de hand van de vijf hoofdstukken in de Bokkerijders-sage: Schemering, Duisternis, Duivelswerk, Heksenjacht en Dodendans.

Limburg, 1743. Het dorpje de Heek, onder de rook van Valkenburg, is in de ban van een geheimzinnige roversbende. Deze gemaskerde mannen en vrouwen noemen zich De Bokkerijders en overvallen bij het vallen van de schemering herenboerderijen, kloosters, kerken en abdijen. Zijn het ordinaire struikrovers of is het een georganiseerd leger? De bevolking wacht de volgende overval angstig af.
Nieuwe vrienden en oude vijanden komen tegenover elkaar te staan met de keuze die zij al hun hele leven proberen te ontlopen: Sterf ik arm of sterf ik als Bokkerijder?

U ziet deze geschiedenis in vijf delen achter elkaar gepresenteerd. Tussen de delen zijn er kortere en langere pauzes waarbij u kennis maakt met de Limburgse gastvrijheid in het Kwadrant Theater.

Deze voorstelling is alleen inclusief maaltijd te boeken. Kaarten kosten 30 euro per stuk, inclusief diner en koffie met vlaai. Vegetarische gerechten zijn uiteraard op aanvraag mogelijk.
Reserveren kan via http://www.greg-baud.nl

Vanwege de lange duur van de voorstelling is ‘De Bokkerijders’ niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar. Alle voorstellingen beginnen om 16.30 uur. U bent vanaf 16.00 uur welkom in de foyer van het Kwadrant Theater, Franklinstraat 15 in Zoetermeer.