Een voorbeeld van Passie
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  9622
Geregistreerd  2002-05-01

Muziektheatergroep Stichting Mavelle heeft het genoegen haar nieuwste show “Een voorbeeld van Passie” aan te kondigen.  “Een voorbeeld van Passie” is te zien in de kleine zaal van het Stadstheater van Zoetermeer op vrijdag 24 april en zondag 17 mei a.s. De voorstelling op vrijdag 24 april vangt aan om 20.15 uur en op zondag 17 mei speelt de theatergroep een matinee voorstelling met als aanvangstijd 14:15 uur.

The show must go on.
Deze productie is een muziektheaterprogramma dat ons leidt door de verschillende vormen van Passie met een knipoog. Passie voor elkaar, voor het leven, voor theater, maar bijvoorbeeld ook voor de dood. Acteurs geven hun visie op het thema, omlijst door diverse bekende en minder bekende musicalsongs, zoals bijvoorbeeld “Something inside so strong” en “The show must go on”.

De regie is in handen van Laura Hehekamp, vocal coaching door Ellen de Jonge, muzikale leiding door Toine Willaert en debuterend dramaturg en choreograaf Christian Klijs. Het muziektheaterprogramma is verder tot stand gekomen onder de bezielende leiding van onze beschermheer Jimmy Hutchinson.

Kaarten kosten € 15,00 en zijn te verkrijgen via het secretariaat van Stichting Mavelle (.(JavaScript must be enabled to view this email address)) of via de kassa van het Stadstheater (http://www.stadstheater.nl)

   Handtekening   

“Yes we ggghhad…..a great freakin’ day!”