Introductiecursus Musical bij de Broadway Academy
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  9622
Geregistreerd  2002-05-01

Tijdens en na de Open Dagen dit schooljaar werd er gevraagd om een introductie met ons lessysteem. Deze vraag kwam van schoolverlaters en middelbare scholieren (secundair) die niet kunnen wachten tot het Musical Zomerkamp 2009 dat in augustus wordt gegeven.

Aanbod
Wij bieden om die reden een Introductiecursus Musical aan in de periode van 11 mei t/m 30 mei. Hier wordt de keuze geboden om les te komen nemen op één t/m zes dagen in de week, maar wel drie weken lang.

Enkele voorbeelden: één dag in de week kan bijvoorbeeld drie zaterdagen zijn; drie dagen elke maandag t/m woensdag; vijf dagen elke maandag t/m vrijdag; andere mogelijkheden zijn er ook. Twee dagen op maandag en donderdag is dus mogelijk. Wat voor jou uitkomt.

In de weken daarna worden de toelatingsexamens voor schooljaar 2009-2010 afgenomen. Dit t.b.v. de Opleiding en de Vooropleiding.

Voorwaarden
Afhankelijk van het aantal inschrijvingen gaat een lesdag door. Er geldt een minimum van 8 leerlingen. Alle lesdagen wordt er 6 lesuur gegeven tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Inschrijving voor d.d. 23 april. Betaling van het Lesgeld voor d.d. 1 mei (op onze rekening bijgeschreven).

Kijk voor meer op http://www.broadwayacademy.nl.

Schrijf je snel in!

   Handtekening   

“Yes we ggghhad…..a great freakin’ day!”