Musicalacteurs spreken stemmen in van animatiefilm
change_status
Avatar
Musical Ster
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  6522
Geregistreerd  2008-11-01

Musicalacteurs en -actrices Jim Bakkum, Tommie Christiaan, Bea Meulman en Doris Baaten spreken samen met Sita en Yes-R de stemmen in van de nieuwe animatiefilm Sunshine Barry en de discowormen die vanaf 30 juli in de bioscoop te zien is. Hierin worden tevens Nederlandse versies van bekende disconummers als Blame it on the Boogie, I will Survive en Play that Funky Music gezongen.

Jim spreekt de stem in van Barry, de oprichter en zanger van de discoband. Sita verzorgt de stem van Gloria, de zangeres waar Barry een oogje op heeft. Yes-R is Tito, de bassist en Barry’s beste vriend. Tommie is de gitarist, Bea is Doortje de drummer en Doris de moeder van Barry.

Sunshine Barry en de Discowormen is een van oorsprong Deense film en gaat over worm Barry die niet veel respect geniet van de insecten in de achtertuin. Barry’s vooruitzichten zijn een saai leven en een nog veel saaiere baan in een compostfabriek. Wanneer Barry een oude discoplaat vindt, verandert zijn leven helemaal. Barry weet meteen wat hem te doen staat: hij richt een discoband op en is vastbesloten een ster te worden, door de jaarlijkse talentenjacht te winnen.

‹‹ Musicals op DVD      Disney musicals ››