Studio 100 op zoek naar Jong Talent
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Droom jij er ook van als danser(es) of zanger(es) te schitteren op een podium achter Samson & Gert of K3? Of zing of dans je liever mee bij Junior Eurosong of een andere grote live show zoals bv. Kom op Tegen Kanker? Of misschien speel jij ook graag de hoofdrol in een serie zoals Merel in Amika? Dan is Dansstudio IJvi Hagelstein zeker iets voor jou!

Dansstudio IJvi Hagelstein begon als kleine dansschool en groeide snel uit tot Vlaanderens bekendste school voor jonge dansertjes. De professionele opleiding wierp al snel vruchten af : in een mum van tijd werden de Studio 100-dansers gevraagd om op te treden in binnen- en buitenland als dansbegeleiding voor allerhande artiesten. De school telt intussen meer dan 800 leden !

IJvi Hagelstein, oprichtster en choreografe is al jaren de drijvende kracht achter Dansstudio IJvi Hagelstein. Zij bedenkt alle pasjes en is de steun en toeverlaat van de dansers. Onder haar impuls werd de Dansschool recent uitgebreid met een zangopleiding. Het koor krijgt echter bovenop de zangles ook bewegingsleer en er worden op regelmatige basis workshops [WINDOWS-1252?]‘spel’ aangeboden. Dus kan je nu bij Dansstudio terecht voor een volledige 360°-opleiding!

Studio 100 zoekt getalenteerde zangers en dansers voor haar Voorbereidende Professionele School. Het is uit deze afdeling dat de jongens en meisjes geselecteerd worden voor oa clips en shows van Studio 100-toppers als Samson & Gert en K3.

Voor het ballet zijn we op zoek naar kandidaten die geboren zijn tussen 1991 en 2001, minstens een basiskennis hebben van klassiek ballet en jazzdans en bereid zijn om 6u per week te komen dansen (3u jazzdans en 3u klassiek ballet).

Voor het kinderkoor zoeken we jongens en meisjes die geboren zijn tussen 1993 en 2001, die graag zingen en muzikaal gevoel hebben. Er is zowel plaats voor beginnelingen als geschoolde zangers/zangeressen.

Interesse? Schrijf je dan zeker in voor de audities! Deze gaan door op zaterdag 16 mei vanaf 9u. Het correcte uur krijg je door na de inschrijving. Inschrijven kan enkel via de Studio 100-website op http://www.studio100.be of via de site van Dansstudio op http://www.dansstudio-ijvihagelstein.be.

Kandidaat-dansers zullen tijdens de auditie een les klassiek en jazz volgen. Ze bereiden zelf een eigen dansnummer voor van maximum 1 minuut.

Kandidaat-zangers bereiden twee liedjes voor (eigen keuze) bestaande uit een refrein en een strofe. Per liedje is er een maximumtijd van 1 minuut voorzien.

De lessen en audities gaan door in de gebouwen van Studio 100, Halfstraat 80 te Schelle.