Music All’s “Carmen The Musical” in première in Muziekkwartier
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  9622
Geregistreerd  2002-05-01

Op 20 juni 2009 gaat de 42e productie -het bekende “Carmen The Musical”, een nederlandstalige musicalbewerking van de wereldberoemde opera van Georges Bizet- van Enschede’s Muziektheater Music All als eerste amateurgezelschap in première in de grote Holland Casino Zaal van het nieuwe Muziekkwartier Enschede.
Daarna zal deze productie onder ander nog te zien zijn in de Hanzehof te Zutphen.

Enschede’s Muziektheater Music All staat al sinds 1950 garant voor vele succesvolle muziektheaterproducties in Enschede en ver daarbuiten en bestaat uit omstreeks 60 actieve leden variërend in de leeftijd van 18 tot 65 jaar dus vele jaren ervaring is voorhanden in deze zeer actieve vereniging.
Enschede’s Muziektheater Music All werd in 1950 opgericht als Enschede’s Operette Gezelschap E.O.G. en in 1997 kwam daar een volwaardige musical-afdeling bij.
In 2000 werd beide afdelingen samengevoegd tot een groot muziektheater dat zich voornamelijk richt op het populaire musicalrepertoire maar ook operette, opera en rock/pop niet schuwt. Al met al een zeer diverse vereniging met veel kwaliteit. De vereniging staat onder muzikale leiding van professioneel dirigente Bernie Meems. Pianist Tasco Silva begeleidt Music All tijdens optredens en repetities.

20 Juni 2009 2009 brengt Enschede’s Muziektheater Music All haar 42e productie op de planken, namelijk
“Carmen The Musical” Deze zeer bekende opera van Georges Bizet zal worden uitgevoerd in de musicalbewerking van Bobby Field. De Nederlandse teksten zijn bewerkt voor amateurtheater door Robert Grijsen.
De muzikale leiding is in handen van de vaste dirigente van Music All, Bernie Meems. Voor de regie tekent Wim Wibbelink. Alle solo’s zijn voor deze voorstelling wederom uit de eigen gelederen ingevuld.

‘Carmen The Musical’ vertelt het verhaal van de mooie en uitdagende Carmen die alle mannen het hoofd op hol brengt. Twee van deze mannen zijn de ambitieuze Korporaal Don José en de beroemde stierenvechter Escamillo, die haar beide de liefde verklaren. Carmen wijst Escamillo af. In de bergen komt het tot een conflict tussen Don José en Escamillo. Carmen sust het conflict en redt zo het leven van beide mannen.
Wat er dan gebeurt zie je in het Nationaal Muziekkwartier in Enschede op 20 juni 2009 of 24 oktober 2009 in de Hanzehof Zutphen bij ‘Carmen the Musical’ van Enschede’s Muziektheater Music All. Een musical die je dus niet wilt missen!

Er is voor deze productie een speciale website in het leven geroepen http://www.CarmenTheMusical.nl waar alle info over het verhaal, de cast, creatives en dergelijke te vinden is.

Voor toekomstige producties is Music All altijd op zoek naar nieuwe leden, vooral Hoge Sopranen, Bassen en Tenoren kan Enschede’s Muziektheater Music All altijd gebruiken. Geïnteresseerden kunnen zich nu al aanmelden.

Voor meer informatie bezoek je de speciale productie-website http://www.CarmenTheMusical.nl en de site van Enschede’s Muziektheater Music All op http://www.music-all.nl

“Carmen de Musical” is te zien in het nieuwe Muziekkwartier Enschede op 20 juni 2009 en in Theater De Hanzehof Zutphen op 24 oktober 2009..
Kaarten € 19,75
Voorverkoop is reeds gestart via http://www.CarmenTheMusical.nl

   Handtekening   

“Yes we ggghhad…..a great freakin’ day!”