audities Sneeuwwitje
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  1
Geregistreerd  2009-05-26

Musicalvereniging Con Brio brengt Sneeuwwitje op de planken

Begin januari 2009 was het dan eindelijk zo ver: musicalvereniging Con Brio opende haar deuren voor musicaltalent uit Oosterhout (NB) en omstreken. En nu al heeft de vereniging een grote ambitie: de uitvoering van de musical Sneeuwwitje in mei 2010.

Op 6 januari 2009 was de eerste repetitie van Con Brio een feit. Na een kennismakingsbijeenkomst werd er voor het eerst echt gerepeteerd. Vanaf deze datum repeteren de leden van Con Brio iedere dinsdagavond in wijkcentrum Dommelbergen in Oosterhout. Onder leiding van regisseur Theo Koopmans, muzikaal leider Eric van Rooij en choreograaf Brigitte Koks worden de leden momenteel voorbereid op de audities voor de musical Sneeuwwitje. Anneke Kamstra en Esther van der Plas, oprichtsters van de vereniging, hebben toestemming gekregen om deze musical als eerste amateurvereniging op de planken te brengen. Het is dan ook niet alleen de eerste musical van Con Brio, maar tevens de Nederlandse première van de door een Belgische productiemaatschappij geschreven musical. De musical Sneeuwwitje in de uitvoering van Con Brio zal in mei 2010 op de planken worden gebracht.

De musical Sneeuwwitje is in grote mate gebaseerd op het sprookje dat geschreven is door de gebroeders Grimm. In het sprookje woont Sneeuwwitje met haar stiefmoeder in een kasteel. Wanneer haar stiefmoeder op zoek is naar een nieuwe man, nodigt zij een knappe, jonge prins uit. De prins en Sneeuwwitje ontmoeten elkaar en zijn op slag verliefd. Uiteraard wil de boze koningin daar een stokje voor steken…

De musicalvereniging Con Brio bestaat momenteel uit 13 leden. In principe kan iedereen die het leuk vindt om te dansen, te acteren en te zingen lid worden van de vereniging. Con Brio is nog op zoek naar een aantal enthousiaste leden!!! Voor alle leden geldt dat zij audities moeten doen om mee te mogen doen aan de productie Sneeuwwitje. De audities zullen plaatsvinden op zaterdag 27 en dinsdag 30 juni 2009. Alle auditanten zal gevraagd worden een zangnummer en een spelstuk voor te bereiden. Daarnaast moeten alle auditanten deelnemen aan een danstest. Audities zullen plaatsvinden voor de rol van Sneeuwwitje, Koningin, Prins, Aimee (jager/hoofd hofhouding), dwerg (7 maal) en ensemble (hofhouding). 

Meer informatie over Con Brio kun je vinden op de website http://www.musical-conbrio.nl. Daarnaast kun je voor meer informatie over Con Brio contact opnemen met Esther van der Plas (voorzitter): .(JavaScript must be enabled to view this email address), of met Tamara van Schilt-Mol (secretaris): 06-34291565. Uiteraard kun je tussen 20.00u en 22.30u ook langskomen tijdens een dinsdagavondrepetitie in wijkcentrum Dommelbergen in Oosterhout. Mocht je je willen aanmelden voor de audities, dan kan dat via het e-mailadres .(JavaScript must be enabled to view this email address). Je ontvangt dan een aanmeldingsformulier. Aanmelden via de mail kan tot vrijdag 19 juni 2009.