Popular the Musical
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  9622
Geregistreerd  2002-05-01

Populair, hoe wordt je nou populair?

Deze zin uit het liedje popular vertelt meteen waar de musical over gaat. Stichting Showkids Jeugd Musical Ensemble brengt in 2009 een geheel nieuwe productie: ‘Popular, the musical.’.

Showkids’ Popular vertelt het verhaal van Milou. Milou wil graag een musicalperformer worden, daarom doet ze mee aan een grote landelijke auditie. Maar als Milou aan het repeteren is krijgt ze last van faalangst en ziet ze de auditie helemaal niet zitten. Als ze die nacht in bed ligt wordt ze bezocht door drie geesten: Aria, Pirowet en Reggie.

Deze drie bijzondere dames leren Milou alle fijne kneepjes van het vak. Milou wordt meegenomen op een droomvlucht door musicalland en komt terecht in bekende en minder bekende musicalscène’s.

De hoofdrol van Milou wordt vertolkt door de 11-jarige Melissa Smoorenburg. De 6 grote bijrollen worden vertolkt door de 10-jarige Lindy Kloppenburg (Aria), de 19-jarige Sandra Demon (Reggie), de 20-jarige Naomi de Vlas (Pirowet), de 13-jarige Raquel Smoorenburg (Mandy) de 10-jarige Daan van Dreumel (Timon, Roger, Ciske e.a) en de 15-jarige Nadia van Kooij (Pumbaa & Miss Hannigan).

Aan deze productie werken kinderen in de leeftijd van 8 tot 20 jaar, waaronder kinderen die al eerder ervaring op hebben gedaan bij Showkids of in professionele musicals als Ciske de Rat en Pinokkio.

Popular, The musical is op 1 februari 2009 in Wageningen in première gegaan en is zondag 14 juni a.s. te zien in de Schouwburg in Arnhem.  De entreekaarten kosten € 10,- p.p. en zijn te reserveren via de website van Showkids 06-23049455. 

http://www.showkids.nl
http://www.showstars.nl
http://www.showkidsstars.hyves.nl

   Handtekening   

“Yes we ggghhad…..a great freakin’ day!”

‹‹ Honk torhout      Rent (Delft) ››