Neem jij deel aan een Europese musical in Duitsland!?
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  2
Geregistreerd  2009-06-30

Van 16 tot en met 30 augustus organiseert SIW Internationale Vrijwilligerspojekten i.s.m. onze zusterorganisatie in Duitsland een cultureel jongerenproject in Hunfeld. We zoeken in totaal 4 Nederlandse deelnemers tussen de 17 en 26 jaar oud. Tijdens dit project ga je met leeftijdsgenoten uit Finland, Griekenland, Turkije, Duitsland en Estland een kritische musical maken over de Europese Unie en de Europese verkiezingen. Het programma bestaat uit de volgende onderdelen: kennismakingsspellen, city tour, groepspresentaties, discussies over de EU, musea bezoek, opzetten musical en script, voorbereiding musical, bioscoopbezoek, sportdag en de musical opvoeren aan het eind. Voor dit project zijn wij op zoek naar creatieve jongeren die geïnteresseerd zijn in een van de volgende onderdelen van een musical: zingen, acteren, decor bouwen, theaterstuk schrijven, e.d. Je hoeft geen specifieke opleiding of ervaring als achtergrond te hebben.
Het project is gesubsidieerd door de Europese Unie en je betaalt 125 euro inschrijfgeld, 10 euro contributie aan SIW en 45 euro voor de lokale kosten. Je krijgt 70% van je reiskosten vergoed en accommodatie, maaltijden, excursies en deelname aan de workshops zitten bij deze kosten allemaal inbegrepen.

Mocht je nog vragen hebben, bel (030-2317721) of mail (.(JavaScript must be enabled to view this email address)) ons dan gerust. Je kunt ook een keer langskomen op ons kantoor in Utrecht. We zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.30 tot 16.30 uur.

  [ # 1 ] 27 July 2009 03:11 PM
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  2
Geregistreerd  2009-06-30

Beste forummers!

Ik kan jullie informeren dat we nog drie Nederlandse deelnemers zoeken en dat het inschrijfgeld is verlaagd naar 95 euro i.p.v. 125 euro.

De 70% vergoeding voor je reiskosten is nog steeds van kracht!

Met vriendelijke groet,
Rob van Leeuwen