De Roos Prommenschenckel Foundation alleen met uw stem op landelijke naaktkalender
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  9622
Geregistreerd  2002-05-01

Vrijdagavond poseerden zes jongvolwassenen, waarvan vier een lichamelijke beperking hebben, naakt op televisie voor de stichting Roos Prommenschenckel Foundation. Zij deden dit in het programma BlootGewoon van de KRO, waarin verschillende goede doelen strijden om een plek op een naaktkalender strijden, waarvan vervolgens de opbrengst weer naar de goede doelen gaat.
De Roos Prommenschenckel Foundation is een stichting die zich inzet om de positie van mensen met een lichamelijke beperking te verbeteren door middel van grootschalige projecten. De stichting is opgericht door de winnares van de allereerste Mis(s) verkiezing voor vrouwen met een lichamelijke beperking.
De Roos Prommenschenckel Foundation deed niet alleen mee voor de mogelijke opbrengst, maar wil op deze manier ook laten zien dat mensen met een lichamelijke beperking net zo geschikt zijn om als model voor een reguliere naaktkalender te poseren.

Helaas heeft de jury voor de andere groep deelnemers gekozen en kan de Roos Prommenschenckel Foundation alleen nog een plek op de kalender bemachtigen met behulp van uw stem. Op de naaktkalender is namelijk nog plaats voor twee foto’s. Van wie deze foto’s zullen zijn, hangt af van wie de meeste stemmen weet te bemachtigen. De Roos Prommenschenckel hoopt op de kalender te komen met de groepsfoto!

Dus vindt u ook dat mensen met een lichamelijke beperking de moeite waard zijn voor een naaktkalender en wilt u de Roos Prommenschenckel Foundation steunen, breng dan zo snel mogelijk uw stem uit via http://www.blootgewoon.kro.nl. Let op: u kunt maar gedurende één week stemmen, te weten vanaf 7 augustus tot en met 13 augustus 2009!


Mocht u de aflevering van BlootGewoon niet hebben gezien, dan kunt u deze alsnog terug bekijken via de hierboven genoemde site.

Meer over de stichting en ons promotiefilmpje om stemmen te werven kunt u terug vinden op http://www.rpfoundation.nl

   Handtekening   

“Yes we ggghhad…..a great freakin’ day!”