Studio 100 zoekt kinderen voor nieuwe theatershow Het Huis Anubis
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  9622
Geregistreerd  2002-05-01

Studio 100 zoekt kinderen voor nieuwe theatershow Het Huis Anubis, bij voorkeur tweelingen

Voor de nieuwe theatershow van Het Huis Anubis ‘De Legende van het Spooktheater’ is Studio 100 op zoek naar jonge meisjes die een rol in het stuk mogen spelen. Specifiek wordt gezocht naar steeds twee meisjes die veel op elkaar lijken.  Bij voorkeur zijn dit tweelingen, maar ook vriendinnetjes kunnen zich inschrijven.

Via http://www.studio100auditie.nl/anubis/ kunnen kinderen zich tot 6 september inschrijven voor de audities. Om in aanmerking te komen, moet je aan de volgende spelregels voldoen:

-  Je bent een meisje van minimaal 10 jaar
-  Je bent tussen de 1m30 en 1m40 groot
-  Je hebt een zusje of vriendinnetje met ongeveer dezelfde lengte die héél erg op jou lijkt
-  Je hebt in 2009 nog niet meegedaan aan een betalende professionele voorstelling. Oftewel je hebt nog geen speeldagen voor de kinderarbeid in 2009 gemaakt
-  Je kan auditie komen doen in september 2009 in de studio’s van Studio 100 in Schelle, België
-  Je kan repeteren in de weekenden van oktober 2009 tot half november 2009 in Schelle, België
-  Je bent beschikbaar om met de shows van Het Huis Anubis vanaf half november 2009 tot eind januari 2010 mee te spelen in Nederland (en België)
-  Je hebt toestemming van je ouders om je in te schrijven voor deze auditie
-  Je hebt toestemming van je school om soms eens een middagje school te missen

De Legende van het Spooktheater
In deze show komen Nienke, Fabian, Amber, Appie, Jeroen en Patricia achter de legende van het theater waar ze op dat moment een voorstelling spelen. Exact 100 jaar geleden is er hier een grote brand geweest en de legende zegt dat dit elke 100 jaar opnieuw zal gebeuren. Dat is dus vandaag! Als er allemaal spookachtige dingen gebeuren en de klok steeds harder gaat tikken, raken onze vrienden ervan overtuigd dat niemand anders dan zij de brand kunnen voorkomen. Daarvoor moeten ze echter wel eerst terug naar het verleden om daar allerlei opdrachten uit te voeren. Zal het de bewoners met behulp van het publiek in de zaal lukken om de klok op tijd stil te zetten en het theater van een nieuwe brand te redden?

De theatershow ‘Het Huis Anubis — De Legende van het Spooktheater’ is van 18 november tot en met 17 januari te zien in theaters door heel Nederland. Voor meer informatie en een complete speellijst kunt u terecht op http://www.studio100.nl

   Handtekening   

“Yes we ggghhad…..a great freakin’ day!”