audities nanny McPhee
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  9622
Geregistreerd  2002-05-01

SHOWKIDS STARS HOUDT AUDITIES VOOR NANNY MCPHEE

Op 26 september a.s. houdt de gevorderde groep van stichting Showkids, de Stars audities voor de nieuwe door Showkids zelf geschreven musical Nanny McPhee. Nanny McPhee is een musical die gebaseerd is op de kinderfilm uit 2005. De titelfiguur is de magische Nanny McPhee, een kinderjuffrouw die wordt ingehuurd om toezicht te houden op de kinderen van meneer de Bruin. Deze kinderen hebben het niet zo op gouvernantes en hebben een reputatie hen snel weer de deur uit te werken. Nanny McPhee gebruikt echter magie om de kinderen het nodige bij te brengen.

Nanny McPhee wordt wel eens vergeleken met Mary Poppins. Wat beide musicals gemeen hebben is het algemene thema: de magische kinderjuffrouw die kort na het begin van de voorstelling komt en voor het einde van de musical weer vertrekt, als haar werk gedaan is. Daarmee houd de vergelijking ook meteen op.

De kinderen halen aan het eind van de musical bijna net zo veel en zulke rare streken uit als aan het begin van de musical.

Omdat de kinderen elk een typetje neerzetten herkent het kinderpubliek zich vast en zeker in één van de personages. De musical zit vol actie, met kleurrijke kostuums en sprookjesachtige decors.  Het gezin bestaat uit 9 kinderen, 4 jongens en 5 meisjes en woont in een sprookjeskasteel-achtig huis, met daarin een stoel waarin zich een geest manifesteert. Nanny McPhee is bij haar verschijning lelijk, maar gaande de musical vermindert haar lelijkheid om op het einde plots te verdwijnen, waarna ook zij zelf verdwijnt.

Nanny Mc Phee is na Oz, The Grinch en Popular de 4e musical die Showkids zelf heeft geschreven en produceert. Sommige liedjes en muziek zijn net als voorgaande jaren geschreven door de jonge musicalartiesten zelf. 

Voor deze musical zijn we op zoek naar volwassen (musical)artiesten die het aandurven met deze getalenteerde ‘ettertjes’ een prachtig maar doldwaas musicalavontuur neer te zetten. Geïnteresseerde kunnen zich aanmelden via de site http://www.showkids.nl

Stichting Showkids
Renate Smoorenburg
http://www.showkids.nl
.(JavaScript must be enabled to view this email address)
06-23049455

   Handtekening   

“Yes we ggghhad…..a great freakin’ day!”