LA’s top vocal coach James Lugo in Nederland
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  1
Geregistreerd  2009-10-14

De Amerikaanse pop en rock vocal coach James Lugo komt naar Nederland om een workshop te geven. Van dinsdag 20 t/m zaterdag 24 oktober geeft Lugo les aan zangtalent en kan publiek hun verrichtingen volgen. De workshop vindt plaats in de Legacy Studio in Zwaagdijk-Oost.

https://www.youtube.com/watch?v=http://www.youtube.com/watch?v=sETaqo_SVMM

De workshop van James Lugo is voor zangers met drive en ambitie, niet alleen voor profs met veel ervaring maar ook voor jonge zangers die echt iets willen bereiken. Deelnemers kunnen 5 dagen lang aan de slag met Lugo en leren hoe je inspiratie, hard werken en zangtechniek om kan zetten in resultaat dat telt op het podium en in de studio.
Tijdens de workshop wordt er niet alleen gewerkt aan zangtechniek, maar alle zaken waar een zanger mee te maken heeft: voorbereiden van een optreden en tour, bewaken van je stem en perfect performance op het podium en in de studio.

Waar de begeleiding van pop- en rockzangers nog in de kinderschoenen, neemt James Lugo de kennis en ervaring mee waar geen enkele Nederlandse zangleraar of zangcoach op kan buigen. Zelf uitgeroepen tot beste rockzanger van LA, coach van aanstormend talent maar ook van the Veronica’s en Smashing Pumpkins, van Snoop Dogg en Warren G, deskundige bij American Idol, 24/7 betrokken bij de Amerikaanse muziekbusiness is James Lugo van een heel ander kaliber dan men in hier kent. Zijn expertise heeft geleid tot een veelheid aan opdrachtgevers waaronder praktisch alle grote platenmaatschappijen en muziekzenders.

Deelnemers aan de 5-daagse workshop betalen 425 euro incl. “food&beverages;” en kunnen hun eigen gitarist of toetsenist als begeleider meenemen.
Wil men als publiek aanwezig zijn bij de workshop, dan zijn de kosten 75 uro incl. btw per dag; de lunch is inbegrepen.

Meer informatie? Kijk op http://www.joram-in-bits.com en ga naar “news”, mail naar .(JavaScript must be enabled to view this email address) of bel 06 26 432 766