Moordkuil, een komische thriller - 22, 28, 29 nov
change_status
Avatar
Swing
RankRank
Totaal aantal Reacties:  49
Geregistreerd  2008-06-23

Moordkuil

I.s.m. het Thriller Festival Zoetermeer brengt Divertimento Entertainment de komische thriller Moordkuil van Ira Levin. De langstlopende thriller op Broadway ooit, komt nu tot leven in het Kwadrant Theater te Zoetermeer.

Moordkuil vertelt het verhaal van Sidney Bruhl. Hij lijkt een succesvolle schrijver van Broadway thrillers, niets is echter minder waar; Sidney heeft al vier gigantische flops op zijn naam staan en worstelt nu met een writersblock. Dan ontvangt hij een script van een leerling uit een oude studiegroep; het lijkt dé nieuwe Broadwayhit! Sydney nodigt de jonge schrijver uit om bij hem thuis aan zijn script te werken. Dan ontdekt hij dat de jongen zijn stuk nog aan niemand heeft laten lezen en zelfs niemand van het bestaan afweet. Jaloezie en hebzucht steken de kop op en in het hoofd van Sydney ontstaat een moordzuchtig plan…
Moordkuil is een prachtig geconstrueerd stuk, met verrassende wendingen, en een ongekende mengeling van spanning en spontaan gelach. Een overvloed aan opwindende gebeurtenissen en komische momenten houdt u geboeid tot aan de allerlaatste seconde van het stuk!

Moordkuil is te zien op 22, 28 en 29 november 2009 in het Kwadrant Theater te Zoetermeer.
Voor meer informatie en het reserveren van kaarten kunt u terecht op: http://www.DivertimentoEntertainment.nl

   Handtekening   

If you wanna be a dancer, dance.