Meedoen met de stoere musical Spartacus de strijder in Amsterdam!
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  3
Geregistreerd  2009-11-06

We zijn gestart met de stoere musical Spartacus de Strijder in Amsterdam en zoeken nog spelers voor onze cast. Heb je zin en tijd om mee te doen?
Graag horen we van je of je zin hebt om een proeftraining mee te draaien..

Hieronder meer informatie over de musical en het traject.

Je kunt je aanmelden op de website via http://www.firstrow.nl/aanmelden.htm . De website van First Row Entertainment is http://www.firstrow.nl

OVER DE MUSICAL

Spartacus vertelt het verhaal van een man die zijn liefde uitgehuwelijkt ziet worden, zijn vrijheid verliest en zijn strijd om beiden terug te winnen. Hij strijdt tegen het onrecht in de maatschappij, maar voert ook een innerlijke strijd tussen wraakgevoelens, idealen en opgelegde waarden en normen.

De musicalproductie Spartacus is gebaseerd op historische feiten en aangepast om het verhaal te verdiepen. De musical is een wervelende musicalproductie met spel, mooie nummers, dans en pakkende videobeelden. De theater- en videobeelden zijn met elkaar verweven.

DE PRODUCTIE

Spartacus is een multimediale musical. Theater en video film komen samen tijdens de voorstellingen. Er zijn ook twee casts die naar de voorstelling toe werken, namelijk een film- en een podiumcast.  Beide casts trainen naar de eindvoorstellingen toe.We zoeken nog enthousiaste leergierige spelers om de beide teams te versterken.


HET TRAJECT

Het traject bestaat enerzijds uit spel- en zangtrainingen en anderzijds uit regie-, zangrepetities en dansrepetities om het stuk te bouwen, dus eigenlijk een combinatie van prachtige optredens waar je in kunt schitteren en een leerzaam traject. Het traject wordt begeleid door professionele trainers. Deelname gaat op basis van contributie.

CAST EN ROLLEN. We spelen met 2 podiumcasts die samen trainen. Iedere cast bestaat uit 8 spelers. Als 1 cast in de prominente rollen speelt, speelt de andere cast in het ensemble. Iedere cast speelt minimaal 3 keer. Daarnaast hebben we ook een filmcast die 2 x per maand op zondagmiddag in Utrecht traint. Als je meedoet met de podiumcast mag je ook meedoen met de filmcast.

TRAININGSTRAJECT.

De trainingen zijn iedere maandagavond. Inloop 19.30. Training van 19.45-22.15 Amsterdam (in de buurt van Amsterdam Amstel). De ene week is zang, de andere week spel en choreografie.

We hebben een trainingsrooster waar de podium- en filmtrainingen op staan.

THEATER
Pleintheater Amsterdam
Donderdag     27 mei 2010   20.30 uur       Cast 1 prominente rollen, cast 2 ensemble

Vrijdag         28 mei 2010   20.30 uur       Cast 2 prominente rollen, cast 2 ensemble

Zaterdag       29 mei 2010   14.30 uur       Cast 1 prominente rollen, cast 2 ensemble

Zaterdag       29 mei 2010   20.30 uur       Cast 2 prominente rollen, cast 2 ensemble

Zondag         30 mei 2010   14.00 uur       Cast 1 prominente rollen, cast 2 ensemble

Zondag         30 mei 2010   20.00 uur       Cast 2 prominente rollen, cast 2 ensemble


KOSTEN

Deelname gaat op basis van contributie 47,50 per maand.

Naast de repetities voor het stuk krijg je dus daarvoor ook extra zang-/speltraining om jezelf verder te ontwikkelen, een trainingszondag en natuurlijk mooie theateruitvoeringen.

PROEFTRAINING.

Je kunt meetrainen met een proeftraining. Belangrijk is dat je van te voren hebt afgewogen of je er tijd en ruimte voor hebt en als je verder woont ook op langere termijn het vol kunt houden. Voor een proeftraining vragen we 10,00. Die wordt tevens verrekend met de contributie als je mee gaat doen.

Ralph Kaper

Theaterproducent, schrijver/componist, regisseur

First Row Entertainment

W: http://www.firstrow.nl (musicalfirma en productiehuis)

W: http://www.firstrowentertainment.nl (evenementenbureau)

W: http://www.talentenspringplank.nl (trainings-/coachingsbureau)

E: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

M: 06 50 611 700

Correspondentieadres:

Oudegracht 181 B

3511 NE Utrecht

  [ # 1 ] 20 January 2010 01:40 PM
Toneelhulp
Rank
Totaal aantal Reacties:  14
Geregistreerd  2009-08-04

IN MEI GAAN WE LIVE MET DE STOERE MUSICAL SPARTACUS DE STRIJDER
WIL JEZELF VERDER ONTWIKKELEN/ PROFILEREN EN SCHITTEREN OP HET PODIUM MELD JE DAN NU AAN VOOR EEN PROEFTRAINING http://www.firstrow.nl/aanmelden.htm

De musical Spartacus de Strijder zal in mei 2010 te zien zijn in het Pleintheater te Amsterdam.
Het verhaal gaat over een man die zijn liefde uitgehuwelijkt ziet worden, zijn vrijheid verliest en zijn strijd om beiden terug te winnen. Hij strijdt tegen het onrecht in de maatschappij, maar voert ook een innerlijke strijd tussen wraakgevoelens, idealen en opgelegde waarden en normen.

De musicalproductie Spartacus is gebaseerd op historische feiten en aangepast om het verhaal te verdiepen. De musical is een wervelende musicalproductie met spel, mooie nummers.

We zoeken nog enthousiaste amateur en semi-prof spelers onze gedreven enthousiaste groep te versterken. Er zijn nog verschillende hoofdrollen vrij, o.a. de Spartacus rol.

Wil je je graag persoonlijk of beroepsmatig ontwikkelen / profileren, en schitteren in een prachtige musical met mooie muziek en speciale kostuums? Woon je niet al te ver van Amsterdam?
Dan is dit je kans!

Naast de repetities om het stuk in te studeren krijg je zang- en toneelles. De trainingen zijn iedere maandagavond in Amsterdam in de buurt van het Amstel station.
We werken met 2 casts van 8 spelers in prominente rollen. Ook kan men als figurant (geen zang) of in het ensemble (zangrol) spelen als men minder ervaring heeft op het gebied van spel en/of zang.
Als 1 cast speelt, speelt de andere cast in het ensemble.

De trainingen zijn iedere maandagavond in de buurt van het Amstelstation van 19.45-22.15.
Heb je interesse dan kun je een proeftraining meetrainen. Daarbij testen we dan ook meteen je zang en spelcapaciteiten t.a.v. de openstaande rollen.

Deelname gaat op basis van contributie. Naast het feit dat je dus de gelegenheid krijgt om in een stevige musical te spelen, krijg je les waardoor je ontwikkelt. Dat is ook nodig omdat iedereen behoorlijk in de picture staat en we een streven naar een hoge kwaliteit uitvoering.

De contributie voor een prominente rol is 47,50 per maand. Voor een ensemble of figurantenrol 25,00 per maand.

Meer informatie vind je op onze website van First Row Entertainment >> http://www.firstrow.nl 
 
 
Meer informatie:
Contactpersoon: Ralph Kaper
Tel: 06 50 611 700
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Site: http://www.firstrow.nl