Unieke theatershow Faulty Towers naar Nederland
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Met John Cleese in de hoofdrol is ‘Fawlty Towers’ voor velen de beste televisiecomedy ooit gemaakt. Sinds de jaren zeventig komt deze Britse serie over het gelijknamige hotel onafgebroken op televisie. In ons land werd de serie aanvankelijk uitgezonden als ‘Hotel op Stelten’. Dertig jaar later heeft deze populaire reeks met onvervalste Engelse humor nog steeds niets aan kracht ingeboet. Voor wie de 12 opgenomen afleveringen niet genoeg is kan nu zijn hart ophalen in diverse Nederlandse theaters. Daar is vanaf 7 januari 2010 ‘Faulty Towers… The Dining Experience’ te zien. ‘Please, wait to be seated and don’t mention the war!’

Faulty Towers… The Dining Experience
In ‘Faulty Towers… The Dining Experience’ waant het publiek zich in het restaurant van ‘Fawlty Towers’ en kunnen zij genieten van een bijzondere maaltijd. Drie Australische acteurs kruipen in de rol van hotelmanager Basil, zijn praatzieke vrouw Sybil en de grappige Spaanse kelner Manuel. Deze acteurs behoren tot ’s werelds beste imitatoren van het illustere trio. Zij nemen het publiek mee naar de hilarische wereld van het hotel- en restaurantwezen. En terwijl het publiek geniet van een drie-gangen diner, ontstaan er een groot aantal komische misverstanden tussen Basil, Sybil en Manuel.

Meer informatie
Faulty Towers, the Dining Experience is van 7 januari 2010 tot en met 25 april 2010 in diverse Nederlandse theaters te zien.
Voor meer informatie en de complete speellijst kunt u kijken op http://www.ruuddegraaf.nl

‹‹ Ramses Shaffy overleden      Bedgeheimen ››