Musical cursus in Alkmaar!
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  1
Geregistreerd  2009-12-05

Een elf-weken durende cursus zang, spel en dans op het Conservatorium van Alkmaar.

Ben jij tussen de 14 en de 19 jaar oud en houd jij van zingen, spelen en dansen? En wil je je horizon hierin verbreden? Geef je dan nu op voor de auditie! Gedurende elf donderdagavonden krijg je les van musicalstudenten van het Alkmaarse Conservatorium. Aan de hand van verschillende zang-, spel- en dansoefeningen word je klaargestoomd voor een presentatie voor vrienden en familie.
Aanmelden kan via .(JavaScript must be enabled to view this email address) !

Wat?
Een elf weken durende cursus waarin je kennis maakt met de drie musicaldisciplines: zang, spel en dans. Improvisatie, tekstbehandeling, zangtechniek, choreografieën: het komt allemaal aan bod! Aan de hand van verschillende oefeningen en repetities werken we naar een presentatie toe, waar jullie vrienden en familie naar kunnen komen kijken.

Voor wie?
Voor jongeren tussen de 14 en 19 jaar.
Verder is iedereen welkom op de auditie: zowel jongeren die al veel ervaring met musicals hebben als jongeren die nog nooit iets gedaan hebben op gebied van zang, spel en dans.

Auditie?
Op donderdagavond 7 januari worden de audities gehouden. Wanneer je je hebt opgegeven, ontvang je een uitnodiging voor de auditie. Voor deze auditie moet je een lied en een dialoog voorbereiden. Hierover volgt meer informatie, naarmate de auditie dichterbij komt.

Wanneer en waar?
Vanaf 4 februari tot 22 april is er elke donderdagavond een repetitie van 20.00 tot 22.00 op het InHolland Conservatorium Alkmaar, de vierde verdieping in lokaal A427! Op 29 april zal er een presentatie gehouden worden voor vrienden, familie en andere geïnteresseerden. Op 25 februari en 1 april is er geen repetitie.

Inschrijfgeld?
Het inschrijfgeld bedraagt € 75,00.
De auditie is gratis.

Aanmelden?
Stuur een e-mail naar .(JavaScript must be enabled to view this email address) met daarin je naam, leeftijd, telefoonnummer en email-adres, en je krijgt vanzelf een uitnodiging voor de auditie. De auditie is gratis.

We hopen je te mogen ontmoeten op de auditie,
Het team van Het diepe in met… Musical!
Drie tweedejaars studenten van het InHolland Conservatorium Alkmaar, afdeling Musical