Cursus “Musical voor volwassen” bij het Nationaal Jeugd Musical Theater
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Ook eens op de planken staan in een van de NJMT producties? Hoe vaak krijgt u niet zelf de kriebels als u al onze talentvolle jongeren en kids ziet schitteren in NJMT producties zoals KRUISTOCHT IN SPIJKERBROEK of NARNIA ?
Zin om zelf ook eens te spelen in een mooie musical?? Vanaf nu is dat ook mogelijk bij het NJMT. Het NJMT start per maandag 1 maart 2010 een cursus “musical voor volwassen”.

De cursus is bedoeld voor enthousiaste mensen vanaf 18 jaar die zich verder willen scholen in het musicalvak om op voldoende niveau aan producties en presentaties van het Nationaal Musical Theater te kunnen meewerken

De cursus wordt gegeven op maandagavond in Studio NJMT Zomerdijk 12 te Zaandam . Het lesrooster ziet er als volgt uit:

19.00-20.00: zang/stemvorming
20.00-21.00: drama/spelvorming
21.00-22.00: show/musicalballet.
Drie gespecialiseerde docenten van het NJMT verzorgen de opleiding..
Naast de professionele lessen wordt ook naar een korte voorstelling toe gewerkt waarmee de cursus eind juni 2010 wordt afgesloten..  En natuurlijk met de vele volwassen ensemblerollen in het vooruitzicht die de nieuwe NJMT productie ‘Oorlogswinter’ in petto heeft,  is er t.z.t de mogelijkheid om voor een ensemblerol of tekstrol auditie te doen.

Aarzel niet en schrijf u nu in voor de cursus ‘Musical voor volwassenen’ bij het NJMT, middels het inschrijfformulier in de bijlage.

Voor meer info kunt u altijd mailen met .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Hoop u spoedig op de cursus te zien.

Met vriendelijke groet,
Namens het NJMT

Nikolai Slisser / Joanna Woud