Musicalgroep Utrecht brengt eigentijdse versie van “The Mikado”
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  10
Geregistreerd  2010-05-29

Theater Kikker, Utrecht van 10 t/m 13 juni.

Wat moet een Japanse jongen nou als-ie van zijn moeder met een oudere vrouw moet trouwen?
(Al helemaal als z’n bruid enkel al met haar gezicht een trein zou kunnen laten stoppen).
Mammie negeren? Ok, maar als die moeder de regelgrage Keizerin van Japan is , met aan haar rechterhand een kamerheer die - hoe zeg ik het netjes- nogal van strenge lijfstraffen houdt…?

Van 10 tot en met 13 juni 2010 is het dan zover en brengen wij een eigentijdse versie op de planken van “The Mikado”, het meest bekende en ten tonele gebrachte stuk van het wereldberoemde duo Gilbert en Sullivan.  Engelse humor, kleurrijke personages gecombineerd met aanstekelijke en afwisselende muziek, maken het stuk een geweldige ervaring om te spelen én om te bekijken! The Mikado is zeer toegankelijk voor een breed publiek.

Hier kun je meteen doorklikken naar de bestelpagina op onze website http://www.musicalgroeputrecht.nl om kaarten te reserveren

AUDITIES! 2011

Medio augustus/september organiseren we weer audities voor een nieuwe productie.  Heb je interesse om mee te doen dan kun je je aanmelden via onze contact/auditie pagina op http://www.musicalgroeputrecht.nl. We houden je dan op de hoogte van alle info omtrent de nieuwe productie.