Musical “FAME” 18,19,20 juni
change_status
Ensemble
RankRankRank
Totaal aantal Reacties:  69
Geregistreerd  2007-04-21

De musical “Fame” wordt op 18, 19 en 20 juni 2010 in Theater De Lievekamp te Oss opgevoerd, door TBL musical producties.

Leerlingen van de TBL musicalgroep spelen de musical ‘Fame’. Met medewerking van onder anderen Carel van Vliet (artistiek leider/spelcoach), Floor-Anne van Vliet (regie/stemcoach) en Stanley Stokkermans (muzikaal leider/dirigent).

Dit weekend presenteert de TBL musicalgroep de Nederlandse versie van de swingende musical ‘Fame’, geheel in de traditie van het Titus Brandsmalyceum. Na de succesvolle uitvoeringen van ‘The Wiz’ in juni 2009 zal Carel van Vliet opnieuw tekenen voor de regie van de productie.
De musical ‘Fame’ vertelt het verhaal van een groep studenten aan de New Yorkse ‘High School of Performing Arts’, vanaf het moment van hun auditie tot aan het eindexamen. Ze hopen allemaal op een toekomst als succesvol acteur, zanger, danser of muzikant. ‘Fame’ neemt het publiek mee langs hoogte- en dieptepunten, vriendschappen, romances en het harde werken dat nodig is om de ultieme droom te bereiken in de wereld van de showbiz.

Aanvang:

Vrijdag: 20.15u
Zaterdag: 14.00u* 20.15u
Zondag: 14.00u

Kaarten kosten 12,50,en zijn verkrijgbaar aan de kassa van theater De Lievekamp of te bestellen via de website van De Lievekamp (http://www.lievekamp.nl).

*N.B. De voorstelling van zaterdag 19 juni om 14.00 is een besloten voorstelling. Hiervoor zijn geen kaarten te koop.

   Handtekening   

Xx

Lieke