Audities voor de meest verrassende musical van het komende theaterseizoen!
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  2
Geregistreerd  2010-06-14

Je staat graag op het podium, je bent gek op musicals en je wilt schitteren in de spotlights… Aarzel dan niet langer en meld je nu aan voor het komende seizoen van Stichting TheaterRijk op http://www.theaterrijk.nl!

Stichting TheaterRijk biedt jou de mogelijkheid je te ontwikkelen tot kleine of grote musicalster! Door ambitie en enthousiasme met zang-, drama- en danslessen te combineren, verzorgt Stichting TheaterRijk een uitdagend, verrassend en leerzaam cursusjaar voor kinderen, jongeren en volwassenen.

- Voor kinderen van 9-12 jaar is er het Theaterkoor. Deze groep gaat vanaf september iedere woensdagmiddag (m.u.v. de schoolvakanties) van 15.30 tot 17.30 uur repeteren in cultureel centrum De Boodschap in Rijen. Er wordt naast groeps- en solozang ook aandacht besteed aan presentatie en stemvorming.
- De Musicalgroep Jongeren van 13-21 jaar gaat iedere donderdag van 18.30 tot 21.00 uur repeteren in CC De Boodschap. Ben je op zoek naar een plek waar jij je talent verder kunt ontwikkelen? Dan is deze groep voor jou uitermate geschikt. Er wordt gewerkt aan nummers en scènes uit o.a. de musicals Rent, 13 en We will rock you, eigentijds materiaal waarmee je het publiek tijdens je eerste optreden in december 2010 zult overrompelen. Na de eerste repetitieperiode zal er in januari 2011 - na een auditieronde - gestart worden met de repetities voor de internationale hitmusical Bare.
- En voor de Musicalgroep Volwassenen (vanaf 18 jaar) is Stichting TheaterRijk op zoek naar… Nou, niet naar Evita, Joseph of Zorro. Maar wel naar Mary Poppins, Aida, Norma Desmond, Elisabeth, Sweeney Todd en vele anderen. De Musicalgroep Volwassenen zal namelijk vanaf september op woensdagavond van 19.30 tot 22.30 uur in CC De Boodschap gaan werken aan de nieuwe musical Only Love, een spectaculaire show met een line-up van o.a. de eerder genoemde musicalkarakters en nummers uit musicals als Spamalot, Jekyll & Hyde, Wicked, Hairspray en West Side Story.

De audities voor Only Love vinden plaats op woensdag 14 juli a.s. vanaf 18.00 uur in Cultureel Centrum de Boodschap in Rijen. Voor details rondom de audities en voor meer informatie over de diverse groepen kun je terecht op http://www.theaterrijk.nl!

[ Gewijzigd: 21 June 2010 09:02 AM by Stichting TheaterRijk ]