Event-Team vzw (Gent, BE) organiseert 4 gratis workshops
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

De musicalopleiding van De musicalopleiding van Event-Team vzw organiseert 4 gratis workshops: op zoek naar nieuw talent!

Event-Team vzw uit Gent, bekend van ‘Alladin, de musical’ en ‘Jungleboek, de musical’ zoekt naar nieuw, bruisend talent tussen 7 en 55 jaar voor het nieuwe seizoen van de musicalopleiding. In het volgende seizoen zal Event-Team het sprookje van ‘Hans en Grietje’ nieuw leven inblazen en de hoofdrol zal vertolkt worden door een bekende musicaldame. De cast en het ensemble worden samengesteld in oktober met 25 leerlingen van de musicalopleiding. Waag dus uw kans!

De musicalopleiding gaat wekelijks door op zaterdag in Gent vanaf 4 september tot en met begin mei en staat onder leiding van professionele docenten en gastdocenten (o.a. Mitta Van der Maat, Deborah De Ridder, …).
Om nieuw talent te ontdekken organiseert Event-Team vzw in september 4 GRATIS workshops onder leiding van de vaste docenten o.a. Dorothy Wuyts, Nathalie Denyft, Sanne Maesen, Reuben De Boel en Lynn Tackaert.
De nieuwe talenten die interesse hebben om de opleiding te volgen, krijgen lessen in woord, drama, zang, dans, … en kapen misschien wel één van de hoofdrollen weg in ‘Hans en Grietje, de musical’! Er worden dit seizoen maximaal 100 leden toegelaten tot de verschillende opleidingsgroepen.

Interesse om eens GRATIS te komen proeven en kennis te maken met ons aanbod? Meld je aan met je gegevens en foto via .(JavaScript must be enabled to view this email address) voor meer informatie.