Greg & Baud Productions zoekt acteurs voor Peter Pan
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  9622
Geregistreerd  2002-05-01

Greg & Baud is op zoek naar acteurs/actrices voor de musical Peter Pan. De theater- en musicalgroep heeft een cast van 30 acteurs nodig die de rollen van onder andere de verteller, Peter Pan, Meneer Liefje, Mevrouw Liefje, Wendy, John, Michael, Nana, Liza, de verloren jongens, Kapitein Haak, piraten en indianen gaan spelen in de nieuwe kerstmusical

Het Kwadrant Theater wordt deze kerstvakantie omgetoverd tot het Nooitgedachtland als de musical Peter Pan neerstrijkt. Deze sprookjesmusical wordt een familievoorstelling voor jong en oud. In een nieuwe setting wordt de musical tijdens de kerstvakantie opgevoerd.

De repetities vinden plaats vanaf donderdag 16 september op maandag- en donderdagavond van 20.00 tot 22.30 uur in het Kwadrant Theater aan de Franklinstraat 15 in Zoetermeer.

De uitvoeringen zijn van 22 december 2010 tot en met 2 januari 2011 eveneens in het Kwadrant Theater.

Audities

Acteurs/actrices die aan deze musical mee willen doen kunnen zich opgeven voor de audities. Deze wordt maandagavond 6 september vanaf 19.00 uur in het Kwadrant Theater gehouden. Een eventuele tweede ronde is maandagavond 13 september vanaf 19.00 uur.

De eerste ronde bestaat uit een spelauditie. Op de avond zelf krijgt men een scène uitgedeeld en wordt er in groepen auditie gedaan. Bij de tweede ronde worden de deelnemers gevraagd om een zangauditie voor te bereiden.

Wie mee wil doen aan de audities, kan een CV met een recente foto sturen naar .(JavaScript must be enabled to view this email address).

[ Gewijzigd: 31 August 2010 05:48 PM by Marilena ]
   Handtekening   

“Yes we ggghhad…..a great freakin’ day!”