Kaartverkoop My Name Is concerten van start
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  9622
Geregistreerd  2002-05-01

Vandaag start de kaartverkoop voor de theatershows van My Name Is. De live concerten met de winnaars van het gelijknamige televisieprogramma vinden plaats op zaterdag 27 november om 20.30 uur en zondag 28 november om 13.30 en 17.00 uur in Heineken MusicHall te Amsterdam en een week later is de laatste show te zien in de Koningin Elisabethzaal te Antwerpen. De kaarten zijn verkrijgbaar via RTL Tickets (0900-3311332, 45cpm) en http://www.rtltickets.nl.

In My Name Is maken kinderen en volwassenen hun opwachting om hun favoriete artiest na te doen. De beste volwassene en beste jongere verzorgen vervolgens enkele theatershows die in Nederland en België te zien zijn. De tweede halve finale van My Name Is is zaterdag 4 september te zien bij RTL4 in Nederland en tegelijkertijd bij vtm in België. De eerste halve finale, waarin Lady Gaga en Amy Winehouse wisten door te dringen tot de finale, trok in Nederland maar liefst 1,4 miljoen kijkers. De finale is te zien op zaterdag 25 september.

My Name Is is het vervolg op het uiterst succesvolle My Name Is Michael naar een idee van Albert Verlinde. Nadat Christophe Lequesne tot beste Michael Jackson-vertolker werd gekroond en Mika en Romy als beste kinderen uit de bus kwamen, ontstond een ware run op de kassa. In Heineken MusicHall werden zeven uitverkochte concerten gegeven, terwijl in Antwerpen tien keer het bordje uitverkocht op de kassa kon worden geplaatst. In totaal genoten bijna 50.000 mensen van de17 concerten.

My Name Is is een productie van RTL, vtm en V&V Entertainment.

   Handtekening   

“Yes we ggghhad…..a great freakin’ day!”

  [ # 1 ] 11 November 2010 07:00 PM
Avatar
Alternate
RankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  591
Geregistreerd  2008-04-14

Alle data zijn geannuleerd. Bij gebrek aan kaartverkoop.

   Handtekening   

It´s magic