Audities West Side Story
change_status
Alternate
RankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  729
Geregistreerd  2005-10-07

Greg & Baud Productions is voor de musical West Side Story nog op zoek naar:

DANSERS/ZANGERS/ACTEURS (mannelijk) vanaf 18 jaar

Het betreft hier zowel plaatsen in het ensemble als nog twee mannelijke (hoofd)rollen. We zoeken dansers en/of zangers die ervaring hebben in een van beide disciplines en bereid zijn de andere discipline ook te leren/volgen. Het is niet noodzakelijk zowel dans- als zangervaring te hebben. Het is verplicht zowel een zang- als een dansauditie te doen.

Repetities en uitvoeringen
De repetities vinden plaats vanaf woensdag 8 september op de maandag- en woensdagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur in het Kwadrant Theater aan de Franklinstraat 15 te Zoetermeer.
De uitvoeringen vinden plaats van 9 t/m 26 juni 2011 in het Buytenpark Openluchttheater te Zoetermeer. Het betreft een semiprofessionele productie waarvoor geen vergoedingen worden uitgekeerd.

Auditiedata en voorbereiding
Aangezien een deel van de cast al met de repetities bezig is, zullen audities voorafgaand aan repetities plaatsvinden. De auditie bestaat uit zowel een zang- als dansgedeelte. Voor de zangauditie bereid je een zelf te kiezen (musical)song voor om deze te zingen met begeleidingsband. Een pianist is niet aanwezig. Meezingen met een ingezonden versie is niet toegestaan. Voor de dansauditie hoeft niets voorbereid te worden. Zorg voor dans- of sportkleding.

Opgave
Stuur een CV met recente foto naar .(JavaScript must be enabled to view this email address)