Nieuw theaterconcert Soul & Disco Brothers
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  9622
Geregistreerd  2002-05-01

Het theaterconcert Soul & Disco Brothers ging op 20 oktober in première in
De Goudse Schouwburg te Gouda. Tot en met 12 maart 2011 is de theatertour te zien in de Nederlandse theaters. Soul & Disco Brothers bestaat uit Bryan B, David Gonà§alves, Ruben Heerenveen en Omri Tindal. Zij worden begeleid door een live band onder leiding van Iwan VanHetten, bekend van Sister Sledge en The Pointer Sisters.

Via verscheidene audities en muzieksessies is deze formatie van zangers en muzikanten tot stand gekomen. In de nieuwe voorstelling brengen ze een show die voornamelijk is opgebouwd rond een halve eeuw zwarte muziek. Soul, funk en diverse discohits passeren de revue. Ze brengen nummers van James Brown tot Earth, Wind & Fire, van Michael Jackson tot Marvin Gaye, van Prince tot Stevie Wonder en vele anderen. In seizoen 2008/2009 stond de groep onder de naam Soul Brothers in de theaters.

In seizoen 2008/2009 stond Soul Brothers een avond in een uitverkocht Carré.
De nieuwe show staat dit seizoen op 4, 5 en 6 maart 2011 drie avonden in Koninklijk Theater Carré.

regie: Arjan Schoolderman / zangers: Bryan B, David Gonà§alves, Ruben Heerenveen en Omri Tindal / live band: Iwan VanHetten (bandleider/toetsen), Mike Kamp (basgitaar), Dion Murdock (drums) en Roy Beukers (gitaar) / kostuums: Maya Schröder / licht- en decorontwerp: Job Woudstra / choreografie: Carolien Canters / producent: Bos Theaterproducties

Bos Theaterproducties is de producent van onder meer AMANDLA! MANDELA, Amadeus, Knielen op een bed violen, De Vagina Monologen, De Afscheidsmonologen, Heksen en De GVR. Ook is Bos Theaterproducties het impresariaat van Plien & Bianca, NUHR, Anne van veen, Joep Onderdelinden en Nilgün Yerli. Naast Soul & Disco Brothers produceert Bos Theaterproducties in 2010-2011 ook Zadelpijn en ander damesleed, De Aanslag naar de roman van Harry Mulisch, De 101 Dalmatiërs, De Avonden en De eenzaamheid van de priemgetallen.

Informatie: http://www.soulanddiscobrothers.nl / www.bostheaterproducties.nl

   Handtekening   

“Yes we ggghhad…..a great freakin’ day!”