MusicalLabo Musical van Vlaanderen
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Musicallabo 2011
Musical van Vlaanderen
WANTED Aanstormend Musicaltalent
Musical van Vlaanderen wil samen met creatieve musical -en kunststudenten een nieuwe musical op poten zetten. Heb je meer in je mars dan keigoed een liedje zingen of een dansje doen en wil je ook mee de musical schrijven? Heb je goede ideeën en barst je van verlangen om ze eens uit te werken samen met een stel gelijkgestemde zielen en onder leiding van coaches uit het vak?
Stel je dan vliegensvlug kandidaat voor het Musicallabo 2011 van Musical van Vlaanderen, dé summerschool voor het aanstormend creatief musicaltalent. Wie: Studenten musical/muziek/drama/vormgeving/regie/… We zoeken niet alleen uitvoerders maar ook mensen die regieassistentie, belichting, geluid…, willen doen. Pas-afgestudeerden zijn ook welkom.

Wanneer: Startdag in februari + één werksessie/maand
Repetities eind juni/begin juli 2011 in Gent, voorstellingen tijdens de Gentse Feesten op 17, 18, 19, 20 juli.
Hoe stel ik mij kandidaat: Overtuig ons op een creatieve manier ervan dat jij de ideale kandidaat bent voor deze summerschool. Geef daarbij jouw frisse kijk op het thema van het musicallabo 2011: The Taming of the Shrew van William Shakespeare. Mail je schrijfsels/filmpjes/collages/… + je C.V. ten laatste op 23 januari naar .(JavaScript must be enabled to view this email address).