musicalkamp van Xapp kindercasting
change_status
Avatar
Swing
RankRank
Totaal aantal Reacties:  45
Geregistreerd  2011-01-27

Voor alle kinderen en jongeren die geïnteresseerd zijn in musical, theater, zang en dans organiseert Xapp Kindercasting voor het NEGENDE jaar de MusicalZomerKampen. Meer dan 60% van de deelnemers is al twee of meerder jaren bij ons te gast geweest.

Inhoud
In vijf dagen studeer je een complete musical in, waarin theater, zang en dans samenkomen. Natuurlijk is er tussen het repeteren door tijd voor sport en spel. Op de laatste avond geef je een spetterende voorstelling voor alle ouders en andere belangstellenden. Kinderen met en zonder ervaring zijn van harte welkom.

Begeleiding
Onmisbaar voor een geslaagd kamp is de begeleiding. Alle begeleiders van Xapp hebben ervaring in het werken met kinderen door hun opleiding, studie of werk. Zij staan voortdurend voor de kinderen klaar en zorgen voor een onvergetelijke week. We werken met gemiddeld 1 begeleider op 7 kinderen.

Locatie
Het MusicalZomerKamp vindt plaats in Summercamp Heino in Overijsel. We verblijven in een eigen huis met 6-persoons-slaapkamers. Op het park hebben we verder de beschikking over onder andere een theaterzaal, een sporthal, zwembad, touwbaan en zwemvijver. Alle maaltijden worden gebruikt in het restaurant van het park. Kortom een prima plek voor een geweldig kamp!

Programma
Een musical instuderen vraagt om veel repeteren. Daarnaast maken we tijd voor verschillende korte workshops op het gebied van drama, zang en dans. Natuurlijk is er ook genoeg tijd ingeruimd voor sportactiviteiten en is er een speciaal avondprogramma voorbereid.

Opgeven
Via http://www.kindercasting.com


WEEK 9: MuziekTheaterKamp
Week 9 is een bijzondere week. Op dezelfde locatie als het MusicalZomerKamp organiseren we het MuziekTheaterKamp. Samen met ervaren begeleiders maken de kinderen op locatie een eigen voorstelling. Hiervoor is het nodig dat kinderen minimaal 4 jaar professioneel les hebben gevolgd in zang, dans, drama of het bespelen van een instrument. Alle aspecten van theatermaken kunnen in deze week aan bod komen. De eindvoorstelling zal worden gespeeld op een bijzondere buitenlocatie. Kosten: €395,-

Data Musicalzomerkampweken 2011:
Alle oneven kampen starten op zaterdag 12.00 uur en duren tot woensdag 21.00 uur. De even kampweken van zondag 12.00 uur tot donderdag 21.00 uur.

MZK 1: 16 juli - 20 juli (12 t/m 15 jaar)
MZK 2: 17 juli - 21 juli (7 t/m 12 jaar)
MZK 3: 23 juli - 27 juli (12 t/m 15 jaar)
MZK 4: 24 juli - 28 juli (7 t/m 12 jaar)
MZK 5: 30 juli - 3 aug. (12 t/m 15 jaar)
MZK 6: 31 juli - 3 aug. (7 t/m 12 jaar)
MZK 7: 6 aug. - 10 aug. (12 t/m 15 jaar)
MZK 8: 7 aug. - 11 aug. (7 t/m 12 jaar)
MTK 9: 14 aug. - 18 aug. (12 t/m 17 jaar)*
voor week 9 gelden toelatingseisen

Neem bij vragen over het kamp gerust contact op per telefoon of mail! contactgegevens: http://www.kindercasting.com

  [ # 1 ] 07 February 2011 10:04 AM
Avatar
Swing
RankRank
Totaal aantal Reacties:  45
Geregistreerd  2011-01-27

Xapp musicalkamp UPDATE
Ook al lijkt het buiten nog helemaal geen zomer, we zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor het leerzame Xapp Musicalzomerkamp. Er ligt een spik-splinter-nieuw script op jullie te wachten, speciaal voor Xapp geschreven door een scriptschrijver uit Londen. Misschien wordt het Musicalzomerkamp zo wel een opstap naar het podium op het Londense Westend!

Natuurlijk willen we nu nog niet teveel vertellen over de musical, maar de titel kunnen we wel alvast onthullen: Annie Capone. En nu maar fantaseren waar het over zal gaan…

Heb je zin in vijf dagen lang bezig zijn met musicals, repeteren, sport en spel, acteren, een griezeltocht, workshops, kampvuur en tot slot een spetterende voorstelling voor ouders en belangstellenden, geef je dan op voor het Xapp Musicalzomerkamp. Kijk op de website http://www.kindercasting.com voor meer informatie, alle data en een inschrijfformulier!

  [ # 2 ] 19 February 2011 06:44 PM
Avatar
Swing
RankRank
Totaal aantal Reacties:  45
Geregistreerd  2011-01-27

Xapp Musicalkamp UPDATE 2

En, uitgebreid gefantaseerd over de titel van de musical van het Xapp Musicalzomerkamp? Al ideeën waar het over zal gaan? We zullen jullie een beetje helpen:

Annie Capone is de weduwe van de gewelddadige Nederlandse gangster Albert Capone. Albert Capone heerste in de jaren twintig met zijn gangsterbende over Oud Amsterdam — het enige overgebleven deel van Amsterdam waar je nog goedkoop iemand kan laten omleggen. Annie Capone was Alberts rechterhand en is alles wat Albert niet was: vredelievend, kalm, cool en knap. Met het overlijden van haar echtgenoot is Annie verantwoordelijk voor het leiden van zijn gevreesde groep gangsters die het zowaar prima vinden om onder nieuw bestuur kittens uit bomen te redden en op yogales te worden gestuurd. Annie’s meedogenloze tegenstander, De Schaaf, ziet zijn kans schoon om de leiding te nemen over Oud-Amsterdam nu Annie Alberts positie heeft overgenomen. Annie moet alles uit de kast halen om dit niet te laten gebeuren.

Wat denk je? Lijkt het je wat om deze musical te spelen? Dan moet je deze zomer naar het Xapp Musicalzomerkamp in Heino toe! Heb je je nog niet opgegeven, doe het dan snel, want er is nu nog (beperkt) plaats in alle weken!

  [ # 3 ] 20 February 2011 08:27 AM
Hoofdrolspeler
RankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  777
Geregistreerd  2010-11-03

Het lijkt me echt superleuk! Alleen ben ik die hele periode op vakantie! Behalve in week 9 maar ik voldoe niet aan de toelatingseisen omdat ik na de zomervakantie pas op toneel ga, terwijl ik, al zeg ik het zelf, wel wat talent heb. Kunnen jullie niet nog een week 0 maken, van 2 tot 6 juli? Want dan kan ik wel en het lijkt me echt super!

[ Gewijzigd: 20 February 2011 08:33 AM by sophieveldhuizenfan ]
  [ # 4 ] 04 March 2011 09:12 AM
Avatar
Swing
RankRank
Totaal aantal Reacties:  45
Geregistreerd  2011-01-27

Xapp musicalkamp UPDATE 3

Beste ouders en kinderen,

Nu we jullie een idee hebben gegeven over waar de musical over gaat, wil je natuurlijk ook weten hoe de liedjes klinken. Een aantal weken geleden heeft het koor van Xapp,—KinderKoor X-act—, een weekend lang in de studio gezeten om alle nummer op CD te zetten. Wij zijn in ieder geval heel tevreden met het resultaat en we hopen natuurlijk dat jij net zo enthousiast bent.
Leuk weetje: veel van kinderen die in ons projectkoor zingen, hebben we via het musicalzomerkamp leren kennen. Zo zie je maar waar een kamp toe kan leiden…

De musical kent 13 nummers, waaronder een aantal Engelstalige teksten (dat krijg je met een tekst- en muziekschrijver uit Londen…). Ze hebben de prachtige titels als ‘Spaghetti met ballen’(voor een Italiaans tintje), ‘Is er iemand schuldig?’ (dat heb je met de maffia…) of ‘Een zinloos lied’(bedenk daar zelf maar iets bij).

Nieuwsgierig? We hebben van het lied “Spaghetti met ballen” een clip gemaakt: http://www.youtube.com/watch?v=SlgQBXpVszA

Zo krijg je toch van zelf zin om ook naar Heino te komen deze zomer? Je kunt je nog altijd opgeven (mocht je dat nog niet hebben gedaan). Kijk op de website http://www.kindercasting.com voor meer informatie en een inschrijfformulier.

  [ # 5 ] 28 March 2011 10:22 AM
Avatar
Swing
RankRank
Totaal aantal Reacties:  45
Geregistreerd  2011-01-27

Xapp Musicalkamp UPDATE-4

MUZIEKTHEATERWEEK (14-18 augustus)
Wanneer je op onze site gekeken hebt naar het Xapp Musicalzomerkamp is je week 9 waarschijnlijk ook wel opgevallen. Die staat er als een beetje aparte week bij. Heel dingen in deze week zijn net zo leuk als de andere kampweken. De begeleiders, de repetities, de huisjes, de griezeltocht, de workshops… Maar toch is er iets anders. Er is geen script. Dus geen musical ” Annie Capone” zoals tijdens de andere weken…

Dat vraagt heel veel inzet en creativiteit van de kinderen. Je moet het leuk vinden om samen met anderen ideeën te delen, plannen te maken, een script uit te werken, hard te studeren, nieuwe dingen uitproberen en uiteindelijk na vijf dagen wel een voorstelling neer te zetten.

Natuurlijk zorgen wij voor ervaren begeleiders die zo’n proces uitstekend kunnen begeleiden. Verder zorgen we bijvoorbeeld voor muziekinstrumenten, voorbeeldscripts en zorgen we samen voor decor en aankleding. Kortom: een fantastische week voor iedereen die nog meer uitdaging zoekt. Dit is de enige week waar we overigens enkele eisen stellen aan de deelnemers, zij zijn tussen de 12-16 jaar oud en moeten minimaal 4 jaar professioneel les hebben gehad in zang, dans of acteren (of een combinatie daarvan).

Er zijn nog plaatsen vrij voor deze bijzondere week, kijk op http://www.kindercasting.com voor alle informatie.

Neem bij vragen over het kamp gerust contact op per telefoon of mail!
Vriendelijke groet,
Het team van Xapp KinderCasting    

—————————————————————————————
Xapp KINDERCASTING
Regie, casting en begeleiding van kinderen
voor televisie, film, evenementen en theater.
http://www.kindercasting.com

  [ # 6 ] 08 April 2011 11:58 AM
Avatar
Swing
RankRank
Totaal aantal Reacties:  45
Geregistreerd  2011-01-27

Xapp MusicalZomerKamp UPDATE 5

Begeleiders
Geen geweldig zomerkamp zonder de inzet van een team van enthousiaste, gedreven, ervaren en soms een beetje prettig gestoorde medewerkers. Ook dit jaar is het weer gelukt om genoeg geweldige mensen bij elkaar te vinden die alle weken tot een groot succes gaan maken. En speciaal voor de kinderen van vorig jaar: er zijn weer een heleboel vertrouwde namen teruggekomen dit jaar!

Gelukkig voor sommigen van jullie is er nog plek in een aantal weken. wil je nog met het leukste Musicalzomerkamp van Nederland geef je dan dus heel snel op, voordat de laatste plekken ook bezet zijn! Kijk voor alle data en het inschrijfformulier op http://www.kindercasting.com!

  [ # 7 ] 08 April 2011 01:24 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Graag niet deze topic “hooghouden” met non-info zoals in bovenstaand bericht.

‹‹ MUSICAL Summer Intensive      Open dag DAPA ››