MusicalCamp 2011 in Dordrecht
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  9622
Geregistreerd  2002-05-01

Wegens het grote succes in 2010, MusicalCamp in 2011 wederom in Dordrecht.

In Augustus van dit jaar organiseert Ramaekers Entertainment voor het tweede jaar op rij speciale musical zomerkampen. Na het grote succes in 2010 zal in de maand Augustus MusicalCamp opnieuw in Dordrecht plaatsvinden. Naast het MusicalCamp voor jongeren (13 t/m 18 jaar)en het MusicalCamp voor volwassenen (18+) zal er dit jaar voor het eerst een speciaal kinderkamp zijn. Speciaal voor Musicalliefhebbers van 8 t/m 12 jaar. Bekende musicalspelers als Jeroen Phaff, Marleen van der Loo en Cystine Carreon zullen net als in 2010 weer les komen geven op het kamp. Cystine zal dit jaar ook op het kinderkamp lesgeven!

Naast de workshops in alle verschillende disciplines van de musical, zal het “kampgevoel” absoluut blijven bestaan doordat er ook aandacht wordt besteed aan sport en spel op het kampterrein. En dat allemaal binnen het thema musical.
“Na het succesvolle kamp in 2010 zijn we druk aan de slag gegaan om er in 2011 een nog beter kamp van te maken” zegt producent Marc Ramaekers.

Dat het kamp in 2010 een succes was blijkt wel uit de cijfers. Niet alleen het overgrote deel van de deelnemers komt dit jaar opnieuw naar kamp, ook de docenten zullen opnieuw hun opwachting maken. Met name de gastdocenten Jeroen Phaff, Marleen van der Loo en Cystine Carreon waren blij om wederom gevraagd te worden. Vorig jaar sloot dit drietal onverwacht het kamp af door een verrassingsconcert te geven voor alle deelnemers. Onder het motto “jullie met de billen bloot, dan wij ook” gaven de drie bekende musicalspelers een spetterend concert waarna ze nog lang bleven rondhangen.

“Wij wisten dat het kamp onder jongeren populair zou worden” zegt Ramaekers. “Toen docent Jeroen Phaff de dag na zijn workshop mij een sms stuurde met de vraag of hij misschien nog kon helpen” werd mij pas duidelijk hoe het onder de docenten leefde. “Hij gaf mij aan de drie opvolgende dagen vrij te zijn en gratis te willen komen helpen, Ongelofelijk!”.

Net als vorig jaar werken wij niet naar één eindmusical, als professionals in zes weken een productie voorbereiden, waarom zouden amateurs dit dan in een week kunnen. Optimaal werken aan je techniek en zorgen dat je echt wat meekrijgt, daar gaat het om. Aan het einde van de week zal er welliswaar een eindpresentatie zijn maar de nadruk ligt op het verbeteren en de lol van het kamp. Een week kamp kost dit jaar €550,00. Dit is inclusief workshops, eten en drinken en slaapplaats.

Docenten Musical Camp
o.a Marleen van der Loo (o.a. 1953, Mamma Mia!, 3 Musketiers, Aïda, Elisabeth, Evita, Cyrano, Footloose en Ciske de rat) Jeroen Phaff (o.a. Kruimeltje, Tarzan, The phantom of the opera, Evita, les Miserables, Elisabeth, Footloose, The Wiz, The Lion King, Chess, John Kraaijkamp Musical Award Beste Manlijke bijrol voor zijn rol als Ferluci, John Kraaijkamp Musical Award Beste Manlijke bijrol voor zijn rol als dominee Shaw Moore) Cystine Carreon (John Kraaijkamp Musical Award Beste Vrouwelijke bijrol voor haar rol als Rizzo in Grease en o.a. bekend als Tipi Wan uit de tv serie “Gooische Vrouwen”, Nanda in GTST en van musicals als “Miss Saigon”, Copacabana & Fame) workshops in o.a. zang, dans, acteren, solo- en ensemble zang, stagefighting, grime, tekstbehandeling en rolontwikkeling.

Meer informatie en aanmeldingen: http://www.musicalcamp.nl

   Handtekening   

“Yes we ggghhad…..a great freakin’ day!”