Musical workshops tijdens de paasvakantie
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  9622
Geregistreerd  2002-05-01

The Academy verwent musicalliefhebbers tijdens de paasvakantie!



Binnenkort is het terug paasvakantie en stelt The Academy zijn deuren terug open voor jong Vlaams musicaltalent.  Ook tijdens deze vakantieperiode proberen de docenten van The Academy het onderste uit de kan te halen om een uniek en interessant aanbod van musicalstages en workshops aan te bieden. 

Voor de komende paasvakantie koos het team van The Academy voor twee populaire producties binnen de musicalwereld.  Enerzijds biedt The Academy een unieke stage aan rond ‘Billy Elliot’, de musicalproductie die al vanaf de start een hit werd in Westend (UK) en Broadway (US). Uniek aan deze stage is dat deze wordt opengesteld voor alle leeftijden, m.a.w. zowel kinderen, jongeren als volwassenen kunnen deelnemen aan deze stage!

Daarnaast organiseert The Academy een exclusieve musicalworkshop rond ‘Glee’, de musical-hitserie die sinds korte tijd op 2be te zien is en waarvan sinds kort ook de afleveringen van het eerste seizoen op DVD verkrijgbaar zijn.  The Academy kan dankzij zijn partnerschap met 20th Century Fox als enige organisatie in Vlaanderen een unieke musicalworkshop aanbieden rond deze populaire televisiereeks!

Echte musicalfans kunnen deze paasvakantie genieten van een reductie van 10% indien Zij inschrijven voor de Billy Elliot Musicalstage en de Glee Workshop!





Billy Elliot Musicalstage

Van 21 tot en met 25 april 2011 organiseert The Academy een unieke ‘Billy Elliot’ Musicalstage.  Tijdens deze stage leren kinderen, jongeren en volwassenen acteren, zingen en bewegen op de muziek van deze unieke hitmusical.  Deze stage is door zijn uniek concept de eerste musicalstage in Vlaanderen die kinderen, jongeren en volwassenen de kans geeft om samen aan een musicalstage deel te kunnen nemen.

Deze musicalstage is zowel intern als extern te volgen…

Meer info op http://www.the-academy.be





Glee Musicalworkshop

Naast een samenwerking met 20th Century Fox voor het vormen van de enige echte Belgische Glee-club (ter promotie van de DVD-release van het eerste seizoen van Glee), organiseert The Academy ook enkele Glee Workshops in Brugge, Gent en Hasselt. 

Tijdens deze workshops krijgen jongeren van 14 en ouder de gelegenheid om zich gedurende een volledige dag onder te dompelen in de wereld van Glee.  Jongeren leren er door een professioneel team van docenten zingen, acteren en dansen op de tonen van Glee. Verder is aandacht voor tekstinterpretatie en rolanalyse…

De eerste workshops gaan door op de volgende momenten:

-    17 april 2011 in Brugge.

-    11 september 2011 in Gent.

-    9 oktober 2011 in Hasselt.

Meer informatie over deze workshops kan je vinden via http://www.the-academy.be



   Handtekening   

“Yes we ggghhad…..a great freakin’ day!”